zomerzoom actie

Doe mee met onze Zomerzoom!

Heb jij interesse om huisarts te worden of ken je iemand die dat wil, meld je dan aan voor de zomerzoomsessie van Huisartsopleiding Nederland, voor Twente is dat op 15-6-2021.

Doe mee met onze zomerzoomactie en kom alles te weten over de opleiding waarin je de huisarts wordt die je wilt zijn. Wij brengen je in contact met aios, docenten, begeleiders en opleiders van de opleidingslocaties. Speciaal voor zesdejaarsstudenten geneeskunde en basisartsen.

Zo werkt het

De zoomsessie duurt ongeveer een uur. Docenten, opleiders én aios zijn aanwezig om al je vragen over de opleidingslocaties, het vak en de opleiding te beantwoorden en in te gaan op onderwerpen waarover veel vragen zijn. Je mag zelf ook álles vragen wat je weten wilt. Huisartsopleiding Nederland is bij iedere zoomsessie aanwezig om je vragen over solliciteren, de selectie en de plaatsing te beantwoorden.

Data en tijden

Dinsdag 8 juni 19.00 uur:            Locaties Rotterdam, Zeeland (pilot) en Leiden

Maandag 14 juni 19.00 uur:       Locaties Amsterdam (AMC) en Groningen

Dinsdag 15 juni 19.00 uur:         Locaties Amsterdam (VUmc), Zwolle en Twente

Donderdag 17 juni 19.00 uur:    Locaties Eindhoven, Maastricht en Nijmegen

Aanmelden

De zomerzoomactie is exclusief voor basisartsen en zesdejaarsstudenten geneeskunde. Meld je hier aan. Eén dag van tevoren krijg je een link voor de zoomsessie en een code waarmee je kunt inloggen. Wees er snel bij, vol is vol!

 

 

 

 

 

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja