vacatures Twente

Bekijk hier het meest actuele aanbod aan vacatures voor huisartsen, waarnemers, physician assistents,  verpleegkundig specialisten en meer in Twente. Denk je erover om als huisarts in Twente te gaan werken, wil je meer informatie over de praktijken of heb je vragen over een van de vacatures voor o.a. huisarts in Twente? Neem contact op. Dat kan rechtstreeks bij de contactpersoon die wordt genoemd in de vacature. Of via de informatielijn van Huisarts in Twente: info@huisartsintwente.nl of 088 – 555 11 44.

Waarneming

Opvolging

PA/ VS

Baan voor je partner

Ondersteunend personeel

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures, volg ons dan op LinkedIn.

Deze pagina met vacatures voor huisarts in Twente bevat vacatures met een minimale termijn van een half jaar. Wil jij waarnemen in de regio en ben je op zoek naar praktijken in Twente? Neem dan contact op met Spoedzorg Huisartsen Twente. Zodra je de aanmeldingsprocedure hebt doorlopen, kun je inloggen in het Corpio-systeem. Er is een een whatsapp groep voor waarneming in Twente. Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar wagro@huisartsenkringtwente.nl. Vragen? Mail of bel naar Huisarts in Twente: info@huisartsintwente.nl of 088 – 555 11 44.

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja