Baan voor je partner

Zoekt je partner werk in Twente? De regio heeft volop uitdagend werk en barst van de interessante werkgevers. Zo zijn er goede zorginstellingen, innovatieve hightech-bedrijven, groeiende bouwbedrijven en ga zo maar door. Namen als Grolsch, Apollo Vredestein, Bolletje, Urenco, FC Twente, Heracles; ze zijn allemaal gevestigd in het Twentse land. Maak hieronder vast kort kennis met enkele topwerkgevers.

MST

Werken bij een van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland? Het Medisch Spectrum Twente is een geweldige werkgever. Het ziekenhuis biedt zowel algemene als topklinische, medisch specialistische zorg. Vanuit de hoofdlocatie in Enschede en vanuit diverse buitenpoli’s in Twente. Zo beschikt het ziekenhuis over een van de modernste hartchirurgische centra van het land.

Actuele vacatures bij het MST

Universiteit Twente

De UT behoort tot de top van de Nederlands universiteiten en staat bekend als de meest ondernemende universiteit van Nederland. De universiteit voor technische èn sociale wetenschappen is gevestigd in Enschede en levert onderwijs en onderzoek dat ertoe doet. Op het gebied van nanotechnologie wordt de UT bijvoorbeeld beschouwd als leidend instituut in Nederland. De UT biedt een uitdagende, flexibele en duurzame werkomgeving.

Actuele vacatures bij de UT

ZGT

Het gastvrije streekziekenhuis ZGT (ZiekenhuisGroep Twente) biedt deskundige, goede zorg aan mensen in Twente. Vanuit locaties in Almelo en Hengelo draagt ZGT bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT is een gewaardeerde werkgever, zo blijkt ook uit de exclusieve certificering ‘Top Employers Cure & Care’ die het ziekenhuis in 2018 ontving. 

Actuele vacatures bij het ZGT

Roessingh

Revalidatiecentrum Roessingh in Enschede is gespecialiseerd in revalidatiekundige behandeling en zorg. Bijzonder zijn de evalidatiebehandelingen voor pijn, hoge dwarslaesie en klinische revalidatie voor kinderen, met een onderwijsinstituut voor deze kinderen. Voor de modernste hulpmiddelen en technieken heeft het centrum een eigen onderzoekscentrum Roessingh Research and Development.

Actuele vacatures bij Roessingh

Kennispark Twente

Op Kennispark Twente bundelen honderden hightech bedrijven, overheid en kennisinstellingen hun krachten. Samen vormen ze een unieke, internationale wereldspeler bij het aantrekken van bedrijvigheid en toptalenten. Het park behoort tot de top 3 van meest innovatieve regio’s van Nederland.

Meer informatie over Kennispark Twente

Saxion Hogeschool

Get ready for a smart world! Met die kreet werft Saxion Hogeschool studenten. Enschede is een van de locaties van deze grote hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs (hbo). Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal.

Actuele vacatures bij Saxion

Nog meer vacatures
‘Twente is the smart impactregio. En tegelijk een gebied waarin een ondernemende werksfeer wordt gecombineerd met een veilig en aangenaam leven.’ Zo valt te lezen op de website Twente.com waar je nog veel meer vacatures vindt in Twente.

Is jouw partner op zoek naar een baan in Twente?
Laat het ons weten. In Twente doen we het samen. Natuurlijk met alle huisartsen. Maar ook met ziekenhuizen, de universiteit en bedrijven die op zoek zijn naar professionals. We zorgen voor elkaar. Dus ook als het gaat om hulp bij de vestiging in Twente, staan we voor je klaar. Een garantie op een baan kunnen we je niet bieden. Maar ons informele netwerk gaat graag op zoek naar mogelijke ingangen.

Hulp nodig bij het vinden van een baan?

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja