Verbinding tussen starters en stoppers, een positieve avond

Tijdens de 1e starters en stoppers bijeenkomst op 12 december was de belangstelling groot. Praktijkhouders die in de nabije toekomst willen stoppen met hun praktijk kregen praktische handvaten en huisartsen die overwegen praktijkhouder te worden werden geïnspireerd door collega’s met persoonlijke verhalen betreffende hun overname/associatie.

Er was volop aandacht voor het voornaamste doel: verbinden. Positieve kanten aan praktijkhouden zijn er genoeg, maar worden niet altijd voldoende belicht. Deze avond was daar ruim aandacht voor en dat gaf een positieve sfeer. Samen staan we voor een sterke 1e lijn, iedereen is nodig en van meerwaarde, dus laten we elkaar in positiviteit vinden.

Wil je graag:

  • Weten wat je allemaal moet regelen als je wilt stoppen met je praktijk
  • Geïnspireerd worden met positieve verhalen over het praktijkhouderschap
  • Tips krijgen over hoe je bepaalt wat een ideale praktijk is? (en dat is makkelijker dan je denkt!)
  • Op zoek naar de juiste collega?

Dan zien we je graag op de volgende starters en stoppers bijeenkomst!

Met dank aan alle enthousiaste sprekers – Wendy Nijhuis, Frank Greeven, Vera Krabbe, Miranda Verleun, Anke Bosboom, Anneke Elferink, Brigitte Vogels en Edwin Schippers.

Deze avond is georganiseerd door Lonneke Brok, coöperatiemanager bij de FEA/CHPA en Wiyanti Nieuweweme, Projectleider continuïteit huisartsenzorg van SHT-THOON.

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja