Tijdelijk praktijkbeheer

Zowel landelijk, regionaal als lokaal is praktijkopvolging vaak een uitdaging. Om huisartsen in Twente bij dit proces te begeleiden, biedt THOON tijdelijk praktijkbeheer aan. THOON staat voor: Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland. Een organisatie ván en vóór huisartsen in Twente en directe omgeving.

Hierbij kunnen huisartsen gebruik maken van hun ruime ervaring in de organisatie van chronische eerstelijnszorg, het beschikbaar stellen van personeel, het ontwikkelen van praktijkhuisvesting en ons lokale netwerk in de zorg en andere faciliterende organisaties.

Onlangs was THOON in gesprek met een tiental huisartsen die in Enschede praktijk voeren. Tijdens deze bijeenkomst lichtten zij de mogelijkheden en kansen toe en deelden de aanwezigen hun kennis en ervaringen met elkaar.

Denk jij ook na over praktijkopvolging? Wil je in het traject daar naartoe je vak met veel plezier blijven uitvoeren? THOON helpt graag! Neem contact op met Wiyanti Nieuweweme . Met haar bespreek je hoe THOON maatwerk kan leveren.

 

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja