Kom ervaren hoe het is om huisarts te zijn!

Overweeg je te solliciteren voor de huisartsopleiding maar twijfel je nog? Maak kennis met de praktijk en meld je aan voor de meeloopdag!

Anios en basisartsen krijgen de gelegenheid om een dag mee te lopen in een huisartspraktijk. Opleiders en aios nemen de tijd om vragen te beantwoorden, een goed beeld te geven van het huisartsvak en te laten zien hoe een dag op een huisartspraktijk verloopt. Reacties die wij over de meeloopdag hebben gekregen zijn:

Voor mij waren de coschappen jaren geleden. De meeloopdag heeft mij weer een actueel beeld gegeven van het huisartsenvak.” 

“Het is een goede manier om een indruk te krijgen van de huisartsengeneeskunde.” 

“Er werd zelfs ruimte ingelast voor alle vragen over de opleiding. Werd meteen warm ontvangen en heb een afwisselend spreekuur gezien!” 

“Ik was positief verrast over het feit dat er zoveel mogelijk was binnen de praktijk, qua praktische dingen zoals bijvoorbeeld het oogspiegelen en de chirurgische verrichtingen.” 

Meelopen is mogelijk in verschillende regio’s. Meld je aan op: https://uitdepraktijk.huisartsopleiding.nl/meeloopdag

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja