Kiezen voor gevorderden

Heel veel basisartsen en 6e-jaars geneeskunde studenten staan voor een belangrijke keuze. Welke richting sla je in met je opleiding? Goed kiezen is cruciaal. Maar hoe doe je dat? Op 15 januari 2020 komt Menno de Bree naar het Vestzaktheater in Enschede om zijn visie op kiezen te delen.
Leer van een pessimist
Menno de Bree is filosoof, ethicus, columnist, spreker en bovenal zelfverklaard pessimist. Op woensdagavond 15 januari bespreekt hij de meest voorkomende tips die je op je levensreis te horen krijgt en legt uit waarom ze allemaal toch niet werken. Laat je inspireren door zijn verrassende kijk op levensvragen.
Napraten
Ben je geïnteresseerd in huisartsgeneeskunde of wil je van aios horen hoe zij de opleiding ervaren? Na de voorstelling is er gelegenheid voor een hapje en drankje en napraten met aios huisartsgeneeskunde.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
Ontvangst & welkom 19.00 uur
Aanvang voorstelling 19.30 uur
Napraten & borrel 20.30 uur
Tickets
Bestel nu GRATIS kaartjes via huisartsopleiding.nl/theater*.
Deze avonden zijn een initiatief van Huisartsenopleiding Nederland. Ben je verhinderd op 15 januari? Kijk voor andere opties in andere steden op de website.
*exclusief voor basisartsen en 6e-jaarsstudenten geneeskunde.
Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja