Huisartspraktijk Hesselink Borne tijdelijk beheerd door THOON

 

Op verzoek van huisarts de heer H.F. Hesselink neemt zorggroep THOON zijn praktijk met ingang van 1 september 2021 tijdelijk in beheer.

Dokter Hesselink is wegens persoonlijke omstandigheden uitgevallen en keert niet terug in zijn praktijk.
THOON zorgt ervoor dat de patiëntenzorg in deze praktijk gewaarborgd blijft en neemt de gehele praktijkorganisatie op zich, zodat de waarnemend huisartsen zich primair op de patiëntenzorg kunnen richten. De huisartsengroep Borne/Delden/Hengevelde wordt betrokken bij de selectie van nieuwe huisarts(en).

THOON ontwikkelt en biedt dienstverlening aan de huisartsenpraktijken in deze regio op het gebied van chronische eerstelijns zorg (onder andere diabetes, astma/COPD, hart- en vaatziekten). Inmiddels maken zo’n zeventigduizend Twentenaren via hun eigen huisarts gebruik van deze kennis. Daarnaast draagt THOON oplossingen aan waar het gaat om praktijkondersteuning, praktijkmanagement, praktijkbeheer en het beschikbaar stellen van hoog gekwalificeerd personeel ter ondersteuning van de huisartsen.

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja