Continuïteit huisartsenzorg

Continuïteit huisartsenzorg

In Twente dreigt discontinuïteit in de huisartsenzorg. Daarom werkten de belangrijkste stakeholders (zorggroepen, Huisartsenkring, huisartsenposten en Menzis) een aanbod uit dat gericht is op praktijkopvolging en tijdelijk praktijkbeheer in de regio. THOON vertaalde dit aanbod voor hun leden in drie draaiboeken: tijdelijk praktijkbeheer (deze is momenteel niet beschikbaar), praktijkopvolging en praktijkstart. De draaiboeken worden regionaal ondersteund. De zorggroepen kunnen desgewenst gebruik maken van elkaars kennis en diensten.

In de draaiboeken staan de belangrijkste activiteiten en randvoorwaarden. Deze activiteiten zijn uiteraard niet uitputtend. Bovendien is iedere praktijk weer anders. Wij adviseren dan ook u in dit proces te laten bijstaan door een professional.

Contact

Heeft u interesse de draaiboeken in te zien? Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Wiyanti Nieuweweme W.Nieuweweme@bvthoon.nl           06-17 45 48 34.

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja