Vacature Huisartsenpraktijk Zorgboulevard Lippink’s Hof

Huisarts(en) gezocht voor overname nu of later

“Wil jij ook huisarts zijn zonder al het gedoe?”

Is het je grote wens om op termijn praktijkhouder te worden, maar nu nog liever niet? Ben je op zoek naar een collega waar je op termijn een maatschap mee aangaat? Vind jij een goede balans tussen werk en privé ook heel belangrijk?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

We bieden je de kans om te werken in een praktijk zonder dat je direct praktijkeigenaar wordt. Dit is de unieke kans om het team en de patiëntengroep beter te leren kennen.
Dit is eveneens de unieke kans om te werken in een praktijk samen met andere waarnemers en te onderzoeken met welke collega je op termijn deze patiëntengroep op je naam wilt hebben staan.

Na vele jaren met enthousiasme en plezier werken in mijn eigen praktijk is het nu tijd geworden om een stap terug te doen. Op deze manier geef ik ruimte aan mijn eigen privé-werk balans én geef ik ruimte aan de nieuwe generatie huisartsen.

We bieden je een goed georganiseerde praktijk van 2750 patienten aan de ZorgBoulevard Lippink’s Hof.
De ZorgBoulevard verbindt de zorgcentra Cromhoff en Lippink’s Hof aan de Bleekhofstraat inEnschede. Aan weerszijden van de ‘Boulevard’ bevinden zich naast de huisartsenpraktijk een apotheek, tandarts, podotherapeut, fysiotherapeut, verloskundigen, ergotherapeut, diëtiste, pedicure, thuiszorgorganisatie Livio, een prikpost van Medlon en een consultatiebureau.

Er is gratis parkeergelegenheid voor het centrum en een bushalte is aan de overkant van de straat.

De opbouw van de populatie in de praktijk is gemiddeld van leeftijdsopbouw.
Doordat ik als huisarts al velen jaren werkzaam ben in deze wijk is er
een stabiel patiëntenbestand ontstaan, waarbij de vertrouwensband tussen patiënt, huisarts en het team op de eerste plaats staat.

Onze kernwaarden zijn; empathisch, laagdrempelig, innovatief en transparant. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Alle medewerkers werken volgen de laatste richtlijnen.
Het is een NHG geaccrediteerde praktijk en een praktijkscan (VvAA), die inzicht geeft in de organisatie en financiën van de praktijk, is in ontwikkeling. Het rapport is op termijn inzichtelijk.

Personeel & organisatie

De huisarts wordt ondersteund door 2 waarnemend huisartsen, een verpleegkundig specialist ouderen, 3 doktersassistentes, 2 POH somatiek, 2 POH GGZ, 1 POH jeugd en er is een praktijkmanager vanuit THOON die de huisarts ondersteunt bij niet-patiëntgebonden taken. De praktijk hecht veel waarde aan een goede werksfeer en gezelligheid in het team.

Er is veel ruimte voor humor en relativering. Om de organisatie van de praktijk optimaal te laten zijn is er veel vertrouwen, veiligheid en verbinding binnen het team. Elke maand is er een lunchoverleg met het hele team waarin iedere medewerker gestimuleerd wordt om zijn/haar steentje bij te dragen.

Kenmerken praktijk

  • Een praktijkhouder met 2 waarnemend huisartsen.
  • 2750 patiënten, leeftijdsopbouw gemiddeld. Er is nog groei mogelijk indien gewenst.
  • Zorgstraten: DM, COPD/astma, CVRM, osteoporose, AF, OSAS screening en ouderenzorg
  • HIS; Promedico –ASP
  • Waarneming bij afwezigheid is overdag geregeld via Dagwaarneming Enschede en voor de NAW is er aansluiting bij de Spoedzorg Huisartsen Twente waar de diensten verdeeld worden op basis van het aantal ingeschreven patiënten.
  • De praktijk maakt onderdeel uit van een goed georganiseerde Hagro ‘ Huisartsengroep- één (10 praktijken). Gezamenlijk worden FTO’s en nascholingen georganiseerd. De kernwaarde van Hagro-één is om elkaar te ondersteunen bij de uitoefening van het vak
  • Vanuit THOON is er optimale ondersteuning in praktijkbeheer.
  • Samenwerking met andere paramedici, apothekers en thuiszorg is goed geregeld.
  • De praktijk is lid van THOON, een zorggroep. Zij zijn faciliterend en houden zich vooral bezig met het (door) ontwikkelen van Zorgketens chronische zorg en zorgvernieuwing. Ook houdt THOON zich bezig met het ontwikkelen van praktijkhuisvesting.

Wat vragen wij?

Wij zoeken één of meerdere enthousiaste, betrokken, flexibele huisarts(en) die
wil(len) bijdragen aan de open en gezellige werksfeer. Goede, laagdrempelige zorg leveren met een team waarin iedereen met plezier werkt vind jij net zo belangrijk als wij.

Wij vragen je om de praktijk te runnen op het gebied van directe patiëntenzorg. Dit doe je samen met de huidige praktijkhouder die nog enkele dagen per week aanwezig zal zijn en je wegwijs zal maken in de wijk. Op het gebied van niet-patiëntgebonden taken zal je volledig ontzorgd worden, zodat je alle tijd en kans krijgt om de patiëntengroep en het team beter te leren kennen.

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Nieuwsgierig geworden?

Spreekt jou dit aan? Of wil je meer informatie over deze praktijk, neem dan gerust contact op met huisarts Tuijnenburg door te mailen naar annette@huisarts-tuijnenburg.nl of neem contact op met praktijkmanager Miranda Verleun, door te mailen naar m.verleun@bvthoon.nl