Vacature Huisarts Huisartsenpraktijk Van Tienen

Huisartsenpraktijk van Tienen zoekt huisarts voor overname praktijk binnen Medisch Centrum Eudokia

Na ruim 12 jaar met veel plezier gewerkt te hebben in Eudokia te Enschede-West zoek ik per 1 januari 2022 een praktijkopvolger. Om persoonlijke redenen heb ik besloten als praktijkhouder het gezondheidscentrum te verlaten en deze reden zou ik graag toelichten in een gesprek. Eudokia is een HOED. We hebben een coöperatie opgericht waarin we veel samen geregeld hebben. Onze praktijkmanager heeft een groot aandeel in de verbinding die iedereen hier met elkaar voelt. Zij neemt ons veel werk uit handen zoals personeelszaken, bedrijfsvoering, financieel overzicht bijhouden en accreditatie zodat wij ons maximaal kunnen richten op ons werk als huisarts. De huisartsen werkzaam in Eudokia kennen een geschiedenis van een prettige samenwerking met elkaar. We zijn een ondernemende HOED in een ondernemende HAGRO. In Nederland waren wij een van de eerste die zijn gestart met de POH JGGZ.

Personeel & Organisatie

De HOED bestaat uit 4 huisartsenpraktijken met in totaal 6 huisartsen. De doktersassistentes en POH-ers werken intensief samen en zijn samen met de praktijkmanager in dienst van ‘samenwerkende huisartsen Eudokia’. GGZ zorg dragen we hoog in het vaandel met POH GGZ, JGGZ, SPV en consultatie mogelijkheid bij een psychiater. We hebben POH Ouderenzorg. Verder worden ruimtes in ons centrum verhuurd aan Medlon, podotherapie, verloskundige, diëtiste en psycholoog. Eudokia staat op het punt om de samenwerking met de naastgelegen apotheek te intensiveren.

Kenmerken Praktijk

  • Ongeveer 2700 patiënten
  • Gemengde praktijk wat betreft sociale status
  • Samenwerking met THOON voor ketenzorg DM, COPD, Astma en CVRM
  • Maakt gebruik van het HIS Promedico-ASP
  • Samenwerking binnen HAGRO met 10 praktijken
  • NHG geaccrediteerd

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

In Twente doen we het samen

Eudokia en de HAGRO waarvan onze HOED deel uitmaakt zijn een voorbeeld van hoe goede samenwerking constructief kan werken en harmonie versterkt. Wij maken elk jaar een jaarplanning voor HAGRO bijeenkomsten, ook op informele basis en hebben met elkaar onderlinge waarneming geregeld. Zoals gezegd zijn we ondernemend en actief. Diverse huisartsen in de HOED en HAGRO hebben of hadden een bestuurlijke nevenfunctie.

Voel jij je aangesproken om in dit gespreide bed in te stappen, dan nodig ik je uit om snel contact met mij op te nemen. Een actieve en betrokken deelname binnen de coöperatie is een vereiste.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie, vrijblijvend gesprek of direct al een sollicitatie kun je contact opnemen met Bart van Tienen; 06-20563561 b.vantienen@mceudokia.nl

Website

 

page2image640

 

 

page2image18760page2image18928page2image19096page2image19264page2image19432page2image19600page2image19768