Vacature Huisarts Van Den Helder

Wij zoeken

Huisartsenpraktijk van den Helder zoekt een enthousiaste huisarts die deze praktijk kan komen versterken voor 2 á 3 dagen per week dit kan als waarnemer of HIDHA. Huisarts van den Helder is ruim 20 jaar werkzaam als praktijkhouder en heeft een stabiele patiëntenpopulatie van 2750 patiënten. De praktijk is een solo praktijk en is gevestigd in het stadje Delden. Vanuit het gezondheidscentrum Delden, waar meerdere disciplines werkzaam zijn, heeft de praktijk korte lijnen met andere zorgverleners die kunnen ondersteunen in het zorgproces van onze patiënten.

De praktijk is een NHG geaccrediteerde praktijk.

Personeel & Organisatie

Binnen de huisartsenpraktijk is werkzaam:

1 huisarts; huisarts van den Helder,

3 doktersassistenten,

2 praktijkondersteuner somatiek,

1 verpleegkundige,

2 praktijkondersteuners GGZ,

1 Ouderenzorg consulente,

1 ouderenzorg casemanager,

1 praktijkmanager.

De praktijk werkt met het HIS- systeem Medicom.

Kenmerken praktijk

Waarden binnen onze praktijk; respect, betrokkenheid, gelijkwaardigheid, humor. Wij zoeken een enthousiaste collega met verantwoordelijkheidsgevoel, die samenwerking en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt affiniteit met het geven van laagdrempelige zorg.

In Twente doen we het samen

 Onze praktijk is gevestigd in een groot gezondheidscentrum te Delden aan de Averinkstraat 30A met vele disciplines zoals, verloskundigen, fysiotherapie, podotherapie, logopedie, diëtiste, Mediant, Medlon, thuisgenoten, Carint, Salut. We hebben korte lijnen in het centrum om optimaal gebruik te maken van elkaars specialiteiten.

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Meer informatie en contact

Spreekt dit profiel je aan? Neem dan gerust contact op met Kim van Alstede 0614754451 of kim@vdhelder.nl

Website

www.vandenhelder.praktijkinfo.nl