Vacature: Huisartsenpraktijk R.O. van Manen zoekt een Hidha/Waarnemer

In het schilderachtige Delden (Twente) heb ik sinds ruim 12 jaar een fijne praktijk met een stabiel team van medewerkers. Onze huidige vaste waarnemer is zwanger en slaat na haar zwangerschapsverlof een andere weg in.

Daarom ben ik op zoek naar een Hidha/Waarnemer die samen met mij de praktijk gaat runnen. Het gaat om 2 tot 3 dagen per week. Bij voorkeur verbind je je voor langer aan de praktijk zodat er voor patiënten continuïteit is.

Personeel en Organisatie

Ons team bestaat uit 2 huisartsen en 3 betrokken en fijne doktersassistentes. Het team draait als een geoliede machine: de assistentes zijn flexibel, kennen de patiënten goed en weten hoe ze de spreekuren efficiënt en goed kunnen plannen.

De geaccrediteerde praktijk heeft daarnaast praktijkverpleegkundigen CVRM, Diabetes, Ouderenzorg en Astma/COPD, 2 POH GGZ , een SOH en een praktijkmanager in dienst. De afgelopen jaren bouwde ons team met passie voor het vak aan de toekomst van de praktijk. Wij streven naar persoonlijke zorg dicht bij mensen in de buurt. Het werk wordt gezien als een teamprestatie, waarin eenieder gewaardeerd wordt voor zijn/haar rol. Er is een sfeer waarin meedenken en je mening inbrengen op prijs wordt gesteld. Ik ben op zoek naar een Hidha/Waarnemer die deze visie deelt en bereid is continuïteit te bieden.

De DHG (Deldense Huisartsen Groep) bestaat uit 3 huisartsenpraktijken: praktijk Hiltermann & Van der Velden, praktijk B. Prenger en onze praktijk. De praktijken werken nauw samen.

Kenmerken praktijk

Ik werk graag in teamverband en op basis van gelijkwaardigheid. Als Hidha/Waarnemer denk je dus mee over hoe zaken vorm worden gegeven als je dat wilt. Dingen kunnen altijd beter en samen weten we meer. Vanuit dit uitgangspunt werk ik ook met anderen in ons team. Respect voor elkaar, goed luisteren en teamgeest zijn hierbij kernwoorden. Zo houden we elkaar ook scherp.

Delden is een prachtig stadje in Twente. Het buitengebied is vooral eigendom van kasteel Twickel, wat tot mooie plekjes leidt bij de visites.
De praktijk biedt zorg aan 2850 patiënten en kenmerkt zich door een hoogopgeleide populatie, met een gemiddelde verdeling over de leeftijdsgroepen.

Meer informatie en contact

De vacature start in principe vanaf half november 2022. Mocht je eerder of later willen starten, vraag ik je toch contact op te nemen. De klik met het team staat voorop. De dagen worden vastgesteld in overleg.

Herken je jezelf, word je enthousiast? Neem dan contact met ons op:
Erro van Manen (huisarts) via 06 10 20 82 15
Marjolein Sombekke (praktijkmanager) via 06 47 90 76 71.

Hopelijk tot ziens!

Namens het team,
Erro van Manen Huisarts
mail@huisartsvanmanen.nl

Website van de praktijk

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja