Vacature: MC De Spinnerij in Almelo zoekt een waarnemend huisarts of Hidha

Medisch Centrum De Spinnerij zoekt per direct een waarnemer of Hidha voor 2-3 dagen per week, in verband met uitbreiding van de huisartsenzorg. Werkdagen zijn in overleg bespreekbaar, zo ook variabele werktijden of dagindeling. Wil je werken in een huisartsenpraktijk die klaar is voor de toekomst? Dan ben je bij Medisch Centrum De Spinnerij aan het juiste adres!

Personeel en Organisatie

Ons team bestaat uit 2 praktijkhouders, een waarnemend huisarts, een physician assistant, 4 doktersassistentes, een apothekersassistente en 5 praktijkondersteuners (diabetes, hart- en vaatziekten, longziekten, ouderenzorg, GGZ en osteoporose).

Wij werken laagdrempelig, gestructureerd en houden van humor. Je komt terecht in een dynamische omgeving waar we gewend zijn om samen de schouders eronder te zetten. Ook is er ruimte voor het opleiden van doktersassistentes en co-assistentes. Tot slot werken we met Medicom.

Kenmerken praktijk

Medisch Centrum De Spinnerij is een voorbeeld van toekomstbestendige, kwalitatieve goede en persoonlijke huisartsenzorg. Het innovatieve Centrum biedt huisartsenzorg aan ruim 5.200 patiënten en is gevestigd in het sfeervolle Twenthe gebouw in het hart van Almelo. De gloednieuwe praktijk bevindt zich op de begane grond, direct naast Apotheek Lamberts Backer.

De huisartsen Meijer en Kwee lopen voorop in het toekomstbestendig maken van de huisartsenzorg. Dit doen we door een unieke samenwerking aan te gaan met Apotheek Lamberts Backer. De apothekersassistentes werken bij ons in de praktijk en nemen alle vragen over medicatie en herhaalrecepten voor hun rekening. Zo bundelen wij onze kennis en zorgen we ervoor dat de juiste zorg op de juiste plek wordt gegeven. Ook kunnen patiënten voor klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat bij onze extended scope specialisten terecht. Met deze specialisten van het bewegingsapparaat, verdiepen wij onze kennis op het gebied van sportblessures, rug- en schouderklachten, knie en enkel. Daarnaast kent de praktijk een nauwe samenwerking met de gemeente Almelo op het gebied van jeugd en maatschappelijk werk.

Meer informatie en contact

Heb je interesse? Schroom dan niet om te reageren via de mail: info@mcdespinnerij.nl. Nog liever hebben we dat je de telefoon pakt en onze praktijkmanager Ruth Wissink belt, 06-42731932. Kijk ook eens op www.mcdespinnerij.nl.

Website van de praktijk

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja