Vacature: De Driehoek in Hengelo zoekt een Waarnemer

Gezocht waarnemer voor 2-3 dagen per week bij huisartsenpraktijk ‘De Driehoek’ in Hengelo.

Personeel en Organisatie

Wij zijn een goed georganiseerde praktijk van ongeveer 5900 patiënten. In de praktijk werken 3 praktijkhouders en 1 waarnemer.  In verband met het vertrek van een HIDHA  zijn we op zoek naar een waarnemer voor bepaalde tijd tot 1 maart 2023. Verder werken in de praktijk 7 assistentes, 2 POH-S, 3 POH-GGZ, 1 POH-Jeugd en een praktijkmanager. Ook zijn er een AIOS huisartsgeneeskunde van de VU en een Physician assistant in opleiding werkzaam in de praktijk.

Kenmerken praktijk

We zijn een goed georganiseerde praktijk, waar in aandacht voor de patiënt heel belangrijk is. We streven zoveel mogelijk naar een eigen huisarts voor elke patiënt. We proberen ook voor de waarnemer zoveel mogelijk patiënten te laten terugzien, zodat de waarnemer ook het vak in volle breedte kan uitoefenen. Verder vinden we opleiden belangrijk, naast de AIOS en de PA leiden we ook regelmatig doktersassistentes op.

Wij zoeken daarom een betrokken huisarts voor 2-3 dagen per week, met daarnaast  eventueel 1 a 2 diensten per maand. We zoeken iemand vanaf 1 september tot 1 maart 2023.  We zoeken iemand met hart voor de patiënt, maar ook voor de praktijk en de collega’s. Je mag meedenken over de organisatie van de praktijk, maar dat is geen must.

 

Meer informatie en contact

Huisartsenpraktijk de Driehoek

Praktijkhouders Karin Arnold, Ingrid Averesch, Patrick Wiggers
Telefoon 074-2502536
E-mail g.averesch@ezorg.nl
Ingrid Averesch: 06-48654761