Vacature bij Huisartsenpraktijk van der Hulst

Vacature Huisartsenpraktijk van der hulst
Bij huisartsenpraktijk Van der Hulst | Hammerborg, den Ham komt per 1 januari 2021 een vacature vrij voor de functie van vaste waarnemer/HIDHA voor 2 of 3 dagen per week. Eerder mogelijk in overleg. Afgelopen jaar is de praktijk verhuisd naar het centrum van Den Ham, waar een voormalig accountantskantoor verbouwd is tot huisartsenpraktijk. Hiermee hebben we een professionalisatie-slag gemaakt waarbij we hopen de patiënt nog beter van dienst te kunnen zijn, maar ook een prettige werkplek voor de medewerkers te hebben gecreëerd.
Personeel & Organisatie

Ons enthousiaste en toegewijde team bestaat uit drie assistentes, een POH-S, een POH-GGZ, een POH- Jeugd en een praktijkmanager. Wij zoeken een huisarts die een teamplayer is, met een integere persoonlijkheid en passie voor het huisartsenvak. Er is plek voor 2-3 dagen per week, startdatum bespreekbaar. Werkdagen en -tijden in overleg. Bij onderling goede samenwerking en geschiktheid zijn er in de toekomst eventueel mogelijkheden voor associatie, maar is geen must. Beide huisartsen kunnen dan voor +/-3 dagen in patiëntenzorg voorzien.

Kenmerken Praktijk

De praktijk heeft ongeveer 2560 patiënten. In het dorp zijn nog twee huisartspraktijken, deze zijn samen gevestigd in een Medisch Centrum, met hen wordt in de toekomst toegewerkt naar een HOED constructie op één locatie.De HAGRO/ Coöperatie bestaat totaal uit zes praktijken, met prettige collegiale verhoudingen, gezamenlijke toetsing en waarneming onderling in vakanties of incidenteel in overleg.

In Twente doen we het samen

het gemoedelijke brinkdorp den Ham (OV) kost het als huisarts weinig moeite om met de (over het algemeen) vriendelijke en welwillende populatie een goede arts-patiëntrelatie op te bouwen. We zoeken dan ook iemand die in de loop van de tijd betrokken wil raken bij de patiënten en zowel vakbekwaam als mensgericht zijn of haar vak uitoefent. Deze persoonsgerichte zorg is passend bij het dorp en uit zich ook in korte lijnen met de overige zorgverleners zoals thuiszorg en fysiotherapie. Ook het omzien naar elkaar door familie/buren/bekenden is nog een groot goed in Den Ham.

Meer informatie en contact

Bij vragen of interesse schroom niet om contact op te nemen met: Soury van der Hulst, praktijkhoudend huisarts: 06- 53127695 svdhulst@hammerborg.nl

Frank ten Bos, praktijkmanager en mede-eigenaar: 06-28423192 praktijkmanager@hammerborg.nl

hammerborg.uwartsonline.nl

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)