Vacature Praktijkhouder Huisartsenpraktijk Rosarium

Mede praktijkhouder Huisartsenpraktijk Rosarium in Almelo

Huisartsenpraktijk Rosarium zoekt een enthousiaste gedreven huisarts die geïnteresseerd is in een gedeelde overname van de praktijk. De huidige waarneemster van deze praktijk heeft aangegeven de praktijk eind 2021, als de huidige praktijkeigenaren met pensioen gaan, de praktijk te willen overnemen. Zij wil het praktijkhouderschap delen met een collega en is op zoek naar een huisarts die 3 dagen per week mee wil werken. In begin zal gekeken worden hoe de samenwerking verloopt en is een dienstverband als HIDHA bespreekbaar.

De praktijk is gevestigd in de wijk Rosarium iets ten noorden van het centrum van Almelo, waar ook de meeste van onze patiënten wonen. Sinds april 2020 heeft de praktijk daar een nieuw onderkomen in het gloednieuwe gezondheidscentrum “De Klokkenbelt” gesitueerd in een voormalig en volledig gerenoveerd verzorgingshuis.

Personeel & Organisatie

De huidige praktijkhouders vormen samen 1.2 Fte. Zij worden ondersteund door 3 praktijkassistentes (1.6 Fte), 1 POH-S (0.6 Fte), 1 POH-GGZ (0.2 Fte), POH-Ouderzorg (5u/wk) en een praktijkmanager.

Op dit moment zijn er dagelijks ‘s ochtends en in de namiddag spreekuren op afspraak. Er is geen avondspreekuur.
De praktijk maakt gebruik van Mijngezondheid.net van PharmaPartners voor E-health functies als online afspraken maken, e-consulten en dossierinzage voor de patiënt.

“Goed georganiseerde laagdrempelige praktijk zoekt enthousiaste huisarts”

Kenmerken Praktijk

  • Bijna 2400 patiënten, verdeeld over alle leeftijdsgroepen
  • HIS: Medicom en MGn vanPharmapartners
  • Moderne ICT en telefonie
  • 3 spreekkamers, 1 behandelkamer , grote voorraadkamer Deelnemer ketenzorg Diabetes, COPD/ Astma en CVRM
  • Gevestigd samen met apotheek, fysiotherapiepraktijk, prikpost, diëtisten en wijkteam van diverse thuiszorgorganisaties onder één dak.
  • Aandacht voor kwetsbare ouderen, waarvoor nauwe samenwerking met verpleeghuis en SOG
  • Afstemming met vaste jeugdarts GGD , gemeentelijke wijkcoach en POH-jeugd
  • Principieel niet geaccrediteerd
  • Kwaliteiten: laagdrempelige toegang, stabiel en sterk team, persoonlijke zorg dichtbij huis, zorg voor (kwetsbare) ouderen, automatisering op orde

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

In Twente doen we het samen

In “De Klokkenbelt” wordt samengewerkt met twee andere huispraktijken, maar er is geen sprake van een groepspraktijk; patiënten zijn op eigen naam ingeschreven en elke praktijk heeft zijn eigen personeel. Er is een gedeelde front- en backoffice; wat zorgt voor gemakkelijk collegiaal overleg.

De dagwaarneming wordt vormgegeven in een Hagro met 7 huisartsenpraktijken (waarvan 4 in één HOED), die één keer per 6 weken een vergadering heeft. In overleg wordt de onderlinge waarneming afgestemd, maar veel belangrijker nog is het collegiale en heel prettige overleg. Er is een open sfeer waarin lastige zaken worden besproken. Maar waarin ook samen opgetrokken wordt in vernieuwingen. Voor de ANW-zorg is er aansluiting op de huisartsenpost (CHPA). Tenslotte is de praktijk lid van het Almelose Huisartsen Coöperatief, die deel uitmaakt van de zorggroep FEA.

Voel jij je aangesproken om in dit gespreide bed in te stappen, dan nodig ik je uit om snel contact met mij op te nemen. Een actieve en betrokken deelname binnen de coöperatie is een vereiste.

Meer informatie en contact

Heeft u belangstelling voor een oriënterend gesprek? Stuur dan gerust een mail naar de praktijkhouders of bel:rosarium@ezorg.nl / 0546 – 49 12 22

Website

Rosarium.praktijkinfo.nl

 

 

page2image640

 

 

page2image18760page2image18928page2image19096page2image19264page2image19432page2image19600page2image19768