Vacature waarnemer/HIDHA huisartsenpraktijk Heikens

Huisartspraktijk Heikens is op zoek naar  een HIDHA of Waarnemend huisarts voor 1-2 dagen per week. Werkdag[en] en uren in overleg waarbij de voorkeur uitgaat naar vrijdag de hele dag. 

Personeel en Organisatie

We werken in een klein maar fijn team, waarin we laagdrempelig zijn voor overleg naar elkaar en doelmatige goede zorg willen bieden aan onze patiëntenpopulatie. Het team bestaat uit:

  • 1 huisarts U. Heikens
  • 2 doktersassistenten
  • 2 POH-S
  • 1 POH GGZ
  • een verpleegkundig specialist/praktijkmanager

We zijn een opleidingspraktijk. Meestal is er een huisarts in opleiding aanwezig. En regelmatig hebben we een stagiaire doktersassistente.

Kenmerken Praktijk

Huisartspraktijk Heikens is een NPA-geaccrediteerde praktijk in het centrum van Almelo. Wij zijn gevestigd in gezondheidscentrum De Graven Esch. We bieden zorgen aan 2400 patiënten. We hebben een diverse patiëntenpopulatie met een iets oudere populatie dan gemiddeld. Er is een samenwerking met de HAGRO en de coöperatie FEA. Voor waarneming avond/nacht weekend is de praktijk aangesloten bij de Centrale huisartsenpost in Almelo. We nemen deel aan innovatieve projecten en voor de chronische zorg nemen we deel aan de zorgstraten voor DM, COPD/Astma, CVRM, AF en de ouderenzorg.

In Twente doen we het samen

Wij bieden: een goed georganiseerde praktijk, samenwerking in een fijn team met arbeidsvoorwaarden volgens CAO HIDHA of waarneemcontract LHV.

Meer informatie en contact

Heb je belangstelling of wil je meer weten over de functie of over onze praktijk?  Je kunt bellen met  Ulbo Heikens, praktijk houdend huisarts. Het telefoonnummer is 06-81407773

www.dokterheikens.praktijkinfo.nl

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE