Vacature: Huisartspraktijk Madioenstraat in Enschede zoekt een waarnemer

Vaste waarnemer gezocht om samen de praktijk van de toekomst te creëren”

Ik zoek een vaste waarnemer om samen mee te werken in de ‘THOON Praktijk’ aan de Madioenstraat in Enschede. Sinds januari werk ik 2 dagen per week in deze praktijk. Vanaf 1 november zal dit mijn vaste werkplek worden en heb ik de intentie de praktijk op termijn over te nemen. Ik zoek een waarnemer die wil bijdragen aan de open en goede sfeer in de praktijk én die mee wil denken over de praktijk van de toekomst. De praktijk van mijn toekomst is niet gehuisvest aan de Madioenstraat, maar in een nog te ontwikkelen gezondheidscentrum.  Voorkeur dagen waarneming is de maandag en woensdag, waarbij we samen werken op de maandag. Wie komt ons team versterken?

Groet, Sleyman Basous

Personeel en Organisatie

De opbouw van de populatie (2800 patiënten) in de praktijk is gemiddeld in leeftijdsopbouw en wordt ondersteund door 4 doktersassistentes, 2 POH-Somatiek, 1 POH-Ouderen, 1 POG-GGZ, 1 POH-Jeugd en er is een praktijkmanager vanuit THOON die het gehele praktijkbeheer op zich neemt. Dat wil zeggen alle niet-patiëntgebonden taken.

Waarneming bij afwezigheid is overdag geregeld via Dagwaarneming en voor de NAW is er aansluiting met de Spoedzorg Huisartsen Twente. Er is een goede samenwerking met andere paramedici, apothekers en thuiszorg.

Als praktijk willen wij goede, laagdrempelige zorg leveren met een team waarin iedereen met plezier werkt. Vertrouwen, veiligheid en verbinding staan bij ons voorop.

Kenmerken praktijk

De praktijk is nu nog gevestigd aan de Madioenstraat in Enschede in de mooie wijk Hogeland Zuid, een woonwijk gebouwd in de jaren ’30 met een prettige sfeer, kromme straatjes, pleintjes en veel bomen. Er is gratis parkeergelegenheid voor de praktijk en om de hoek is een bushalte, een apotheek en niet te vergeten de Broodbode!

Wij bieden:

  • een goed georganiseerde praktijk op een mooie locatie;
  • volledig ontzorgd worden op niet-patiëntgebonden taken;
  • HIS; Promedica-ASP;
  • een goede werksfeer en een gezellig team.

Wij vragen:

  • een vaste waarnemer voor 2 dagen per week, die wil bijdragen aan de open en goede werksfeer én mee wil denken over de praktijk van de toekomst.;
  • jouw bereidheid de praktijk te runnen op het gebied van patiëntenzorg samen met de huidige vaste waarnemer.

Meer informatie en contact

Spreekt dit je profiel aan? Neem dan gerust contact op door te bellen met Miranda Verleun, praktijkmanager T: 06 14632581 of te mailen naar m.verleun@sht-thoon.nl.

Website van de praktijk

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja