Vacature: Coöperatieve Huisartsengroep Haaksbergen zoekt een collega huisarts voor HOED de Esch

Na pensionering van onze collega, is de praktijk voortgezet door 2 vaste waarnemers. Vanaf 1 januari 2023 zoeken wij praktijkopvolging.
Overweeg je om een praktijk over te nemen maar twijfel je nog?
Wij geven je 4 redenen om er voor te gaan!

Een leuk team en tijd voor de patiënt

Je komt werken in een HOED met 4 goed georganiseerde praktijken. We vormen een prettig team samen met onze assistentes, praktijkondersteuners (POH O, S en GGZ), praktijkmanager en Hagro-manager. “Werken in deze HOED voelt als thuis komen”. De sfeer is open, we hebben wat voor elkaar over, iedereen heeft een betrokken arbeidsethos en er is ruimte voor ieder individu. De medewerkers zijn in gezamenlijke dienst. Hierdoor benutten we de voordelen van taakdelegatie en samenwerken zodat de huisarts zich zoveel mogelijk kan richten op patiëntenzorg.

Door goede samenwerking meer werkplezier

In de HOED werken de artsen 4 dagen. We nemen op de vrije dag voor elkaar waar. Hierdoor creëren we een goede balans tussen werk en privé. Wij zijn onderdeel van een hechte Hagro van 13 Haaksbergse huisartsen en werken verspreid over 3 locaties in HOEDverband. De Hagro is proactief en innovatief.

Een fijne werkomgeving

Haaksbergen is een verstedelijkte plattelandsgemeente met 25.000 inwoners en uitstekende maatschappelijke voorzieningen. Haaksbergen heeft een mooi buitengebied om te wonen of te recreëren. Grotere plaatsen zoals Enschede en Hengelo zijn nabij. Haaksbergen kent nog de wat dorpse gemoedelijkheid en mentaliteit. De huisarts is hier nog vaak levenslooparts en huisarts van het hele gezin en/of meerdere generaties.

Gelegenheid om bovenstaande zelf te ervaren

Om de praktijk en de collega’s te leren kennen en om zelf te ervaren hoe fijn het is om te werken in Haaksbergen, bieden we de mogelijkheid eerst waar te nemen. Daarna verkennen we wat er nodig is om, waar mogelijk, toe te werken naar een praktijkovername.

Meer informatie en contact

Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Dan maken we graag kennis.
Neem daarvoor bij voorkeur telefonisch contact met ons op of stuur een sollicitatiebrief.

Denise de Zwart (Hagro-manager) T: 06 – 188 47 155
Email denisedezwart@huisartsenhaaksbergen.nl

Mirella Nijmeijer (huisarts van De Esch en Hagro-voorzitter) T: 053 – 711 35 32

Meer informatie over onze zorg en samenwerking is te vinden op onze websites: www.hoeddeesch.nl, www.huisartsenhaaksbergen.nl en www.eerstelijnszorghaaksbergen.nl

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja