Vacature: Waarnemer/HIDHA Campus UT Huisartsenpraktijk

Wie wil er als waarnemer/hidha bij ons komen werken? Dagen en uren in overleg vast te stellen. We bieden een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Indien gewenst kan men jou ondersteunen bij het vinden van een goed onderkomen in regio Twente en alles waar daarbij komt kijken.

Er zijn actuele mogelijkheden om in loondienst te komen, maar ook valt er te praten over parttime dienstverband en/of waarneming (ZZP-ers). Mocht je nog bezig zijn om jezelf te specialiseren als Huisarts, kan men jou ook ondersteunen hierin.

Personeel en Organisatie

Binnen de huisartsenpraktijk werk je dagelijks met twee collega huisartsen, twee physician assistants, vier dokters-assistenten, twee psychologen en een praktijkmanager.

De huisartsenpraktijk is gevestigd in een ultramodern gezondheidscentrum, onder 1 dak met andere ondersteunende- en specialistische diensten, zoals chirurgie, radiologie, gynaecologie, fysiotherapie, diëtiek, seksuologie, reizigersvaccinatie, lab-afname, basis ggz en -sgz, tandheelkunde, mondhygiëne, bedrijfsarts en verslavingszorg.

Kenmerken Praktijk

Met haar huisartsenpraktijk vestigingen in Enschede op de Campus van de UT en de Saxion Hogeschool is  de Campus UT Huisartsenpraktijk er speciaal voor alle studenten en medewerkers van de Universiteit Twente en de Saxion Hogeschool Enschede. Maar ook andere patiënten zijn natuurlijk van harte welkom. Zij richt zich op zowel fysieke alsook mentale medische zorg. De patiënten-portfolio is te kenmerken als meestal jong, multicultureel en hoogopgeleid. De praktijk is gelegen in een unieke bosrijke omgeving en nabij de praktijk is er een kinderopvangfaciliteit. In de pauzes wordt er vaak samen gewandeld en is er een prettige informele samenkomst tijdens een goed verzorgde gezamenlijke lunch.

In Twente doen we het samen

Persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt is erg belangrijk. Tijdens consulten nemen de actieve professionals daarom alle tijd voor haar patiënten, ook online/virtueel. We bieden in onze praktijk laagdrempelige toegankelijke zorg aan en zien in onze rol ook om de patienten als klanten te benaderen door onze praktijk verder te ontwikkelen. Onze relatie is continu bezig met het door-ontwikkelen van haar eerste- en anderhalvelijnszorg en vooruitstrevend wat betreft online applicaties. Men werkt met Tetrahis.

De rol als huisarts is flexibel in te vullen, doorgaans tussen 08.00 en 17.00 uur, in dagdelen (halve dagen). Alle praktijkzaken zijn meestal om 1700uur afgerond ook de visites. Het heeft de voorkeur om opgeteld wekelijks minimaal twee dagen te werken. Kortom, goed te combineren met andere verantwoordelijkheden!  De praktijk is zeer geschikt voor startende huisartsen die zich willen oriënteren binnen het huisartsen vak middels een eerste werkplek maar ook voor ervaren huisartsen die nog enkele jaren willen werken in een niet veeleisende werkomgeving.

Meer informatie en contact

Spreekt dit profiel aan? Voor meer informatie verzoeken wij je contact op te nemen met Aschwin Rohring van Select Support (06-41959939). Solliciteren: graag ontvangen wij jouw resumé en motivatie via mail info@selectsupport.nl

www.campushuisarts.nl

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE