Vacature waarnemend huisarts – Huisartsenpraktijk Geesteren

Huisartsenpraktijk Geesteren is in verband met zwangerschapsverlof van 2 waarnemers op zoek naar een

Waarnemend huisarts voor in totaal 36 uur per week (of verdeling van uren door 2 waarnemende huisartsen)


Voor de periode vanaf maart 2020 tot en met augustus 2020.

In onze huisartsenpraktijk werken we nauw samen in een hecht en enthousiast team met 1 praktijkhoudster, 3 vaste waarnemers, 4 assistentes, 2 POH-S/O, 3 POH-GGZ, 1 POH-GGZ jeugd en 1 praktijkmanager.

Het is een dynamisch en goed georganiseerde plattelandspraktijk met een fijne sfeer. Doordat er verschillende zorgverleners onder 1 dak werken zijn de lijnen kort. Onze praktijkgrootte bedraagt 4600 patiënten.

We zijn op zoek naar een enthousiaste allround collega met affiniteit voor onze patiëntenpopulatie en flexibel is ten aanzien van waarneming bij nascholingen en tijdens vakantie. In de praktijk werk je altijd samen met een huisarts uit het team. Deelname aan de dienstenstructuur van de praktijk is wenselijk.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je telefonisch contact opnemen met Nicole Bolk, huisarts, via de praktijk of per mail nbolk@huisartsgeesteren.nl.

Graag je reactie, liefst met CV, mailen naar assistente@huisartsgeesteren.nl, onder vermelding van Vacature waarnemend huisarts.

Shirley Blom, praktijkmanager
Huisartsenpraktijk Geesteren
De Aanleg 17
7678 VZ Geesteren
0546-632161
email: assistente@huisartsgeesteren.nl
website: www.huisartsgeesteren.nl