Vacature huisarts – Vrenken

Voor een goed georganiseerde solopraktijk (ca. 3000 patiënten) zijn wij op zoek naar een waarnemer/HIDHA.

De praktijk is één van de vijf praktijken van Huisartsengroep de Oosterpoort, waar 11 huisartsen, een physician assistant, 10 verpleegkundigen en praktijkondersteuners-GGZ, een team van assistentes en een praktijkmanager zich dagelijks inspannen om de huisartsenzorg in volle omvang te bieden aan ca. 15.000 patiënten in en rond het centrum van Enschede. Huisartsengroep de Oosterpoort is NHG-geaccrediteerd en werkt volgens NHG-richtlijnen. Eén van de praktijken is tevens opleidingspraktijk (VU Amsterdam). De praktijkuitoefening in dit samenwerkingsverband is zelfstandig en onder volledig behoud van ieders professionele verantwoordelijkheid.

EXTRA: Er is ruime ervaring aanwezig op het gebied van management en bestuur (eerstelijns) zorgorganisaties; een buitenkans voor een huisarts die dit onderdeel van zorg interesseert! Toekomstige associatie is bespreekbaar, mentorschap kan worden geboden en voor het eerste jaar is er een lidmaatschap bij een fitnesscentrum inbegrepen.

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Spreekt dit profiel aan? Neem dan contact op met R. Vrenken, huisarts Oosterstraat 2-16 7514 DZ Enschede Tel: 053-4358620.

Voor meer informatie kunt u mailen naar J. Rozendom, praktijkmanager
Email: j.rozendom@gcoosterpoort.nl