Vacature huisarts Huisartsenpraktijk Verbondenheid

Praktijk ‘Verbondenheid’ zoekt een huisarts(en) die bereid is (zijn) de praktijk over te nemen. Huisarts Bonfrer gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. Het gaat om een goed georganiseerde praktijk van ruim 2775 mensen in de mooie wijk Hogeland Zuid in Enschede, een woonwijk gebouwd in de jaren ’30 met een prettige sfeer, kromme straten, pleintjes en veel bomen. De opbouw van de populatie in de praktijk is gemiddeld van leeftijdsopbouw.
Doordat de huisarts al ruim 30 jaar werkzaam is in deze wijk is er een stabiel patiëntenbestand ontstaan, waarbij de verbondenheid tussen patiënt en de arts op de eerste plaats staat. Om de hoek van de praktijk is een bushalte, een apotheek en niet te vergeten, de Broodbode! Er is gratis parkeergelegenheid voor de praktijk.

Wij zoeken een enthousiaste, betrokken, flexibele huisarts(en) die wil(len) bijdragen aan de open en gezellige werksfeer. Goede, laagdrempelige zorg leveren binnen een team waarin iedereen met plezier werkt vind je net zo belangrijk als wij. Wij vragen je om de praktijk te runnen met alles erop en eraan op het gebied van directe patiëntenzorg. Op het gebied van niet-patiëntgebonden taken kan een praktijkmanager ondersteunen en/of overnemen. 

Tijdelijk waarnemen in de praktijk alvorens de praktijk over te nemen behoort zeker tot de mogelijkheden. 

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Spreekt dit profiel je aan? Of wil je meer informatie over deze praktijk, neem dan gerust contact op met de praktijkmanager Miranda Verleun, door te mailen naar m.verleun@bvthoon.nl