Vacature Huisarts Thoon – 2

“Wil jij ook huisarts zijn zonder al het gedoe”?

Is het je grote wens om op termijn praktijkhouder te worden maar nu nog liever niet? Vind je een goede balans tussen werk en privé ook belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!
We bieden je de kans om te werken in een praktijk zonder dat je direct praktijkeigenaar wordt, maar wel de tijd hebt om het team en de patiëntengroep beter te leren kennen. Tevens kun je op deze manier onderzoeken met welke collega je op termijn deze patiëntengroep op naam wilt hebben staan . Vanaf 1 januari 2022 draagt huisarts R.T. Bonfrer zijn praktijk over aan zorggroep THOON en gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen.

Personeel & organisatie

De opbouw van de populatie (2800 patiënten) in de praktijk is gemiddeld in leeftijdsopbouw en wordt ondersteund door 3 doktersassistentes, 2 POH-Somatiek, 1 POH-Ouderen, 1 POG-GGZ, 1 POH-Jeugd en er is een praktijkmanager vanuit THOON die de huisarts ondersteunt bij niet-patiëntgebonden taken.

Waarneming bij afwezigheid is overdag geregeld via Dagwaarneming en voor de NAW is er aansluiting met de Spoedzorg Huisartsen Twente.
Er is een goede samenwerking met andere paramedici, apothekers en thuiszorg.

Als praktijk willen wij goede, laagdrempelige zorg leveren met een team waarin iedereen met plezier werkt. Vertrouwen, veiligheid en verbinding staan bij ons voorop.

Wij bieden/Wij vragen

Wij bieden:
• Een goed georganiseerde praktijk op een mooie locatie
• Volledig ontzorgd worden op niet-patiëntgebonden taken
• HIS; Promedica-ASP
• Een goede werksfeer en een gezellig team.

Wij vragen:
• Eén of meerdere enthousiaste, betrokken en flexibele huisarts(en) die wil(len) bijdragen aan de open en goede werksfeer;
• Jouw bereidheid de praktijk te runnen op het gebied van patiëntenzorg samen met de huidige praktijkhouder.

In Twente doen we het samen

De praktijk is gevestigd aan de Madioenstraat in Enschede in de mooie wijk Hogeland Zuid, een woonwijk gebouwd in de jaren ’30 met een prettige sfeer, kromme straatjes, pleintjes en veel bomen. Er is gratis parkeergelegenheid voor de praktijk en om de hoek is een bushalte, een apotheek en niet te vergeten de Broodbode!

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Meer informatie en contact

Spreekt dit je profiel aan? Neem dan gerust contact op door te mailen naar Miranda Verleun m.verleun@bvthoon.nl of  Wiyanti Nieuweweme w.nieuweweme@bvthoon.nl