Vacature huisarts – Rosarium

Huisartsenpraktijk Rosarium in Almelo zoekt één of (bij voorkeur) twee gedreven huisartsen die deze gemoedelijke, goed georganiseerde praktijk willen opvolgen. De praktijk is gevestigd in de levendige, goed bereikbare woonwijk Rosarium in Almelo-Noord.

Sinds 6 april 2020 heeft de praktijk daar een nieuw onderkomen in het gloednieuwe gezondheidscentrum “De Klokkenbelt” gesitueerd in een voormalig en volledig gerenoveerd verzorgingshuis. In dit prachtige centrum werken we samen met twee andere huispraktijken, maar er is geen sprake van een groepspraktijk; patiënten zijn op eigen naam ingeschreven en elke praktijk heeft zijn eigen personeel. Daarnaast heeft het centrum een apotheek, een fysiotherapiepraktijk, een prikpost, diëtisten en zijn er diverse wijkteams van de verschillende thuiszorgorganisaties gehuisvest. De praktijk beschikt over 3 spreekkamers, een behandelkamer, een gedeelde frontoffice en een backoffice en is voorzien van de nieuwste ICT, en telefonie.

De huisartsen van Rosarium hebben een ingeschreven populatie, met name in de noordelijke wijken van Almelo: Haghoek, Rosarium, Sluitersveld en Schelfhorst.

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Spreekt dit profiel aan? Neem dan gerust contact op met de FEA door te mailen naar: secretariaat@fealmelo.nl. Desgewenst kan de FEA voor u een afspraak regelen met de praktijkhouder, maar ook efficiënt gepland kennis laten maken met meerdere praktijken in het FEA-werkgebied, die op zoek zijn naar een praktijkhouder.