Vacature huisarts – Rosarium

Huisartsenpraktijk Rosarium in Almelo zoekt één of (bij voorkeur) twee gedreven huisartsen die deze gemoedelijke, goed georganiseerde praktijk willen opvolgen. De praktijk is gevestigd in de levendige, goed bereikbare woonwijk Rosarium in Almelo-Noord.

Op dit moment is er sprake van een praktijk-aan-huis. Maar in het voorjaar van 2020 vindt een verhuizing plaats naar een nieuw gezondheidscentrum, in voormalig gerenoveerd verzorgingshuis De Klokkenbelt. Samen met nog twee andere praktijken, fysiotherapie, apotheker, wijkzorg, diëtist en prikpost. Afgesproken is dat de huisartsenpraktijken zich in eerste instantie op eigen AGB vestigen en waar mogelijk gebruik maken van elkaars personeel en expertise (volgens een groeimodel). De huisartsen van Rosarium hebben een ingeschreven populatie, met name in de noordelijke wijken van Almelo: Haghoek, Rosarium, Sluitersveld en Schelfhorst.

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Spreekt dit profiel aan? Neem dan gerust contact op met de FEA door te mailen naar: secretariaat@fealmelo.nl. Desgewenst kan de FEA voor u een afspraak regelen met de praktijkhouder, maar ook efficiënt gepland kennis laten maken met meerdere praktijken in het FEA-werkgebied, die op zoek zijn naar een praktijkhouder.