Vacature huisarts – Nillessen

Huisartsenpraktijk Nillessen in Westerhaar is op zoek naar een huisarts, huisartsenechtpaar of een tweetal aankomende huisartsen die met enthousiasme zijn/haar vak uitoefent. Met een brede blik op de zorgbehoefte van patiënten. Iemand die belangstelling heeft voor een praktijkovername en de specialisatie huisartsengeneeskunde succesvol heeft afgerond en als zodanig staat ingeschreven in het BIG-register. Tot eind juli is er een HIDHA werkzaam in onze praktijk op de maandag en woensdag. Vanaf 5 augustus zijn wij ook geïnteresseerd in waarneming voor minimaal 2 dagen per week.

Huisartsenpraktijk Nillessen is een uitstekend georganiseerde solo-praktijk in een medisch centrum. Diverse specialisten houden in onze praktijk ook hun spreekuren (cardioloog, kinderarts, internist, neuroloog, longarts, orthopeed) vanuit het Hardenbergs ziekenhuis. Wij bieden onze patiënten uit Westerhaar en omstreken laagdrempelige eerstelijnszorg waarbij de kwaliteit van zorg centraal staat.

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Spreekt deze vacature u aan dan kunt u uw motivatiebrief en cv sturen naar: praktijknillessen@ezorg.nl of
Huisartsenpraktijk Nillessen / Hoofdweg 132-E / 7676 AJ Westerhaar-Vriezenveensewijk / tel: 0546-659440 / https://nillessen.uwartsonline.nl

Voor vragen omtrent deze vacature kunt u contact op nemen met: Gerald Nillessen (huisarts) 06-51112187 of Emelie Nillessen-Pol 06-20605360.