Vacature praktijkhouder – Huisartsenpraktijk Hofman

Welke huisarts wil zich als Hidha oriënteren op een praktijkovername van Huisartsenpraktijk Hofman?

Het aantal uren en de dagen per week is bespreekbaar.

Deze huisarts – al 25 jaar praktijkhouder – heeft een einddatum voor de praktijk in nabije toekomst in gedachten. Daarom wil hij vanaf januari 2021 graag de gelegenheid bieden om kennis te nemen van deze prachtige praktijk! Van oorsprong de oudste huisartsenpraktijk, centraal gelegen in de stad. Sinds 2016 is deze solo huisartsenpraktijk gevestigd in een groot, modern en multidisciplinair gezondheidscentrum.

Personeel en Organisatie

De praktijkhouder wordt in loondienst ondersteund door 3 doktersassistentes (1.4Fte) en 1 POH-S (0.42Fte). Een POH-GGZ (0.21 Fte) is op ZZP basis werkzaam voor volwassenen en een klein aantal consulten voor jeugdigen.

De praktijk is deelnemer aan de ketenzorg DM, CVRM en COPD via de huisartsencoöperatie van Almelo. Daarnaast is de praktijk pro- actief in de zorg voor (kwetsbare) ouderen en heeft het een stevig (geriatrisch) zorgnetwerk opgebouwd.

De patiëntenpopulatie is gemixt in zowel leeftijdsopbouw als etniciteit; de patiënten zijn over de stad woonachtig.

Uiteraard vertelt de praktijkhouder er graag meer over!

Kenmerken Praktijk

  • Solo praktijk
  • 2.200 patiënten (w.v. rond 10% 75+)
  • Reden voor overdacht: pensionering
  • Gevestigd in gezondheidscentrum op basis vaneen huurcontract
  • HIS: Medicom/Pharmapartners
  • Kwaliteiten: klantvriendelijk, kleinschalig,
  • Stabiel team dat patiënten goed kent, dat geeft
  • merkbaar vertrouwen en rust

In Twente doen we het samen

Als praktijkteam kunnen we op elkaar rekenen!
De praktijkhouder is lid van de coöperatie van Almelose Huisartsen, waarin ketenzorg en zorgvernieuwingen als onderdeel van de FEA (Federatie Eerstelijnszorg Almelo e.o.) worden opgepakt. Gefaciliteerd door de coöperatiemanager.
In het gezondheidscentrum is een succesvol samenwerkingsverband tussen de disciplines onderling opgestart. Met ondersteuning van een projectleider zijn diverse werkgroepen actief om de samenwerking rondom de patiënt te versterken en nieuwe initiatieven te starten voor de gezondheidsbevordering in/om de wijk De Riet waar de praktijk gevestigd is.
De Almelose praktijkhouders gaan onder leiding van een kwartiermaker in 2021 nader beschouwen, of / welke (organisatie)vormen er gewenst en mogelijk zijn in de stad om toekomstbestendige huisartsenzorg te leveren.

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Informatie en Contact

Spreekt dit profiel aan? Neem dan gerust contact op met Menno Hofman 0546 813 178

Ondanks corona staat hij graag klaar met een kopje koffie, voor de huisarts die interesse heeft om nader kennis te nemen van zijn praktijk.

www.huisartsenpraktijkhofman.nl