Vacature huisarts – Hofman

Huisartsenpraktijk Hofman in Almelo zoekt een enthousiaste huisarts die deze kleinschalige en goed georganiseerde praktijk wil overnemen. Het is in oorsprong de oudste huisartsenpraktijk, centraal gelegen in de stad en met een populatie over de gehele stad verspreid. Sinds 2016 is deze solo huisartsenpraktijk gevestigd in een groot, modern en multidisciplinair gezondheidscentrum. De huidige praktijkhouder is ruim 30 jaar in deze praktijk werkzaam, waarvan ruim 25 jaar als praktijkhouder. In die tijd heeft hij een stabiele patiëntenpopulatie opgebouwd, die zowel bij de huisarts als ondersteunend team goed in beeld zijn.
In het gezondheidscentrum is een succesvol samenwerkingsverband tussen de disciplines onderling opgestart. Met ondersteuning van een projectleider zijn diverse werkgroepen actief om de samenwerking rondom de patiënt te versterken en nieuwe initiatieven te starten voor de gezondheidsbevordering van de wijkbewoners.

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Spreekt dit profiel aan? Neem dan gerust contact op met de FEA door te mailen naar: secretariaat@fealmelo.nl.

Desgewenst kan de FEA voor u een afspraak regelen met de praktijkhouder, maar ook efficiënt gepland kennis laten maken met meerdere praktijken in het FEA-werkgebied, die op zoek zijn naar een praktijkhouder.