Vacature: Huisartspraktijk Vatankhah in Hengelo zoekt waarnemer

Sinds 1999 ben ik werkzaam als praktijk houdend huisarts in Hengelo (OV). Ik ben op zoek naar een waarnemende collega huisarts die ons team voor 1 dag per week komt versterken. Het is mogelijk om op korte termijn te starten als waarnemer. Aanvangsdatum en werkdagen zijn in onderling overleg.

Bij wederzijds welbevinden is de functie voor langere tijd beschikbaar. Ook is er te zijner tijd ruimte voor praktijkovername.

Personeel en organisatie

Ons team bestaat uit 1 huisarts, 3 ervaren doktersassistentes, 3 praktijkondersteuners Somatiek, 1 POH-GGZ volwassenen en jeugd. Samen met het team bieden wij huisartszorg in de volle breedte aan ongeveer 2.050 patiënten. We hebben een geroutineerd stabiel team en we kennen onze patiënten goed. De praktijk werkt met het huisartsen informatie system Medicom en is NHG-geaccrediteerd.

Kenmerken praktijk

De praktijk staat in een rustige wijk in Hengelo Oost. De praktijk deelt het gebouw met twee andere huisartsenpraktijken, een apotheker en een tandartsenpraktijk.

Chronische zorg is in onze praktijk goed georganiseerd en onze praktijkondersteuners bieden zorg aan patiënten met Osteoporose, HVZ, AF, DM, COPD, Astma en aan kwetsbare ouderen. We streven naar optimale en toegankelijke huisartsenzorg. Hierbij werken we samen met zorggroep SHT-THOON.

Meer informatie en contact

Ben je geïnteresseerd? Schroom niet om te bellen of te mailen. Ik vertel je graag waarom het zo leuk werken is bij ons!

Faradj Vatankhah: 074-2421881
Schriftelijke reacties met sollicitatiebrief en C.V. graag sturen naar: hap.vatankhah@xs4all.nl

Meer informatie over de praktijk is te vinden op: www.huisartsvatankhah.praktijkinfo.nl

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja