Vacature: Huisartspraktijk Vatankhah in Hengelo zoekt physician assistant voor 1 dag per week

Sinds 1999 ben ik werkzaam als praktijk houdende huisarts in Hengelo (OV). Ik ben opzoek naar een waarnemende collega huisarts die ons team voor 1 dag per week komt te versterken. Aanvangsdatum en werkdagen in onderling overleg.

Bij wederzijds welbevinden is de functie voor langere tijd beschikbaar.

Personeel en organisatie

Ons team bestaat uit een huisarts, twee ervaren doktersassistentes, drie praktijkondersteuners: Somatiek, een POH-GGZ en een POH-GGZ jeugd. Samen met het team bieden wij huisartsenzorg in de volle breedte aan ongeveer 2050 patiënten. We hebben een geroutineerd stabiel team en ze kennen patiënten goed. De praktijk werkt met het huisartsen informatie system Medicom en is NHG-geaccrediteerd.

Kenmerken praktijk

De praktijk staat in een rustige wijk in Hengelo Oost. De praktijk deelt het gebouw met twee andere huisartsenpraktijken, een apotheker en een tandartsenpraktijk.

Chronische zorg is in ons praktijk goed georganiseerd en onze praktijkondersteuners beide zorg aan patiënten met Osteoporose, HVZ, AF, DM, COPD, Astma en aan kwetsbare ouderen. We streven naar optimale en toegankelijke huisartsenzorg. Hierbij werken we samen met ketenzorg SHT-THOON.

Meer informatie en contact

Ben je geïnteresseerd? Schroom niet om te bellen of te mailen. Ik vertel je graag over organisatie en dagelijkse gang van zaken in onze praktijk.

Faradj Vatankhah: 074-2421881
Schriftelijke reacties met sollicitatiebrief en C.V. graag sturen naar: hap.vatankhah@xs4all.nl

Meer informatie over de praktijk is te vinden www.huisartsvatankhah.praktijkinfo.nl.

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja