Vacature: Huisartspraktijk Rinket in Enschede zoekt een vaste waarnemer of HIDHA, met mogelijkheid tot praktijkhouderschap

Huisartsenpraktijk Rinket is gevestigd in het gezondheidscentrum de Oosterpoort in het bruisende hart van Enschede, samen met vier andere huisartspraktijken.
Voor deze praktijk zijn we per direct op zoek naar een huisarts voor twee of drie dagen per week.

Wil jij als huisarts continuïteit bieden aan patiënten dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie als vaste waarnemer of HIDHA is er de mogelijkheid om je in alle aspecten van het huisartsen vak te verdiepen. Bij enthousiasme voor het praktijkhouderschap nu of in de toekomst zou dat een mooie vervolgstap zijn.

Jij krijgt in onze praktijk tijd en ruimte om in samenwerking met de huidige praktijkhouder en met ondersteuning van ons fijne team jouw eventuele functie van praktijkhoudend huisarts vorm te geven.

Personeel en organisatie

De praktijk draagt zorg voor 2.600 patiënten. De praktijk doet dit met een ervaren team van een doktersassistentes, een physician assistant, praktijkverpleegkundigen DM, COPD- en CVRM, een ouderenzorgverpleegkundige, POH-GGZ, POH-jeugd en een praktijkmanager.

Onze gezamenlijke passie voor de patiëntenzorg, onze visie om huisartsenzorg laagdrempelig, dichtbij huis mogelijk te maken, verbindt ons tot een hecht team, waarin we met plezier en humor samenwerken.

De praktijk is gevestigd in een ruim opgezet modern gezondheidscentrum waar we met vier andere huisartsenpraktijken een nauwe samenwerking hebben. We maken gebruik van gezamenlijke ruimten, delen de balie en er is een backoffice waarin de assistentes van de praktijken werken. We overleggen met en leren graag van elkaar.

Kenmerken praktijk

  • De praktijk is gevestigd aan de Oosterstraat 2 te Enschede op de huisartsenafdeling;
  • Stabiel patiëntenbestand van 2.600 patiënten;
  • NHG-geaccrediteerd;
  • Zorgstraten: DM, CVRM, COPD/astma en ouderenzorg;
  • POH-GGZ en POH-jeugd;
  • Samenwerking gemeente Enschede m.b.t. sociaal domein;
  • Promedico-ASP/Sanday;
  • VIPlive voor Chronische zorg;
  • Aangesloten bij Zorggroep SHT-Thoon.

Meer informatie en contact

In ons gezondheidscentrum zijn vele eerstelijns zorgverleners gevestigd, waaronder een apotheek, een laboratorium, GGZ-diensten, fysiotherapeuten, verloskundigen en wijkzorg.

De huisartsengroep werkt samen met nog drie solopraktijken buiten de huisartsengroep als HAGRO-Oldenzaalsestraat. In deze HAGRO vindt ook de waarneming voor elkaar plaats bij praktijksluiting.

Voor ANW-zorg is er een samenwerking met Spoedpost Huisartsen Twente.

De praktijk werkt samen met gemeente Enschede in het project Welzijn op Recept.

De praktijk neemt deel aan het project Meer Tijd voor De Patiënt.

Spreekt deze vacature je aan? Neem dan contact op met:
Renate Rinket, praktijkhouder (053-4316035)
Janneke Rozendom, praktijkmanager (06-57775196) – j.rozendom@gcoosterpoort.nl

Website

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja