Vacature: Huisartspraktijk Heikens in Almelo zoekt een PA/ VS

Huisartspraktijk Heikens is op zoek naar een opgeleide Physician Assistant (PA) of Verpleegkundig specialist (VS) voor ongeveer 16 uren per week.

Personeel & organisatie

We werken in een stabiel, klein maar fijn team en benaderen elkaar makkelijk voor overleg en samenwerking. Het team bestaat uit huisarts U. Heikens, 2 doktersassistenten, 2 POH-S, 1 POH GGZ en een verpleegkundig specialist/praktijkmanager. We bieden doelmatige en laagdrempelige zorg aan onze patiënten en ketenzorg in de volle breedte. We zijn een opleidingspraktijk, hebben meestal een huisarts in opleiding en er zijn mogelijkheden voor stagiaires voor verschillende functies.

Kenmerken praktijk

Huisartspraktijk Heikens is een goed georganiseerde, NHG-geaccrediteerde solopraktijk in Gezondheidscentrum De Graven Esch, in het centrum van Almelo. De patiëntenpopulatie is gemêleerd en bestaat uit ongeveer 2.350 patiënten. Er is een samenwerking met een actieve HAGRO centrum en voor avond, nacht en weekend met de Centrale huisartsenpost Almelo. De praktijk is aangesloten bij de Federatie Eerstelijnszorg Almelo [FEA].

Je functie

Als PA/VS ondersteun je de huisarts in het dagelijkse spreekuur. Je draait een zelfstandig spreekuur voor de meest voorkomende klachten in de huisartspraktijk, je doet telefonische consulten en rijdt visites. Daarnaast participeer je in bepaalde doelgroepen als bijvoorbeeld de ouderenzorg.
Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een VS/PA assistent met een afgeronde opleiding en een brede somatische kennis. Het is een pré als je al ervaring hebt binnen de eerstelijnszorg maar dit is geen must.

Wij bieden

Een prettige werksfeer in een leuk team en een zelfstandige functie als VS/PA.
Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform het CAO huisartsenzorg.

Meer informatie en contact

Mocht je vragen hebben, een oriënterend gesprek, of een kijkje in de praktijk willen dan kun je contact opnemen met:
Ulbo Heikens [praktijkhouder], tel 0546-861780, mail u.heikens@live.nl
Anita van der Aa [VS/praktijkmanager], tel; 0546-861780, mail anita@dokterheikens.nl

Meer informatie is te vinden op onze website www.dokterheikens.praktijkinfo.nl.

Download vacature

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja