Vacature: Huisartspraktijk De Roo in Enschede zoekt een PA/ VS voor 2 – 2,5 dag per week

Wij zijn op zoek naar een PA of VS die ons wil komen versterken voor de lange termijn. Dagen en tijden in overleg. Startdatum: zo snel mogelijk. Het is de wens dat je één dag per week zelfstandig werkt. Uiteraard is er te allen tijde mogelijkheid tot overleg en is de huisarts in de buurt indien nodig. De rest van de uren werk je naast de huisarts.

Personeel & organisatie

De praktijk is gelegen in de wijk Stroinkslanden in Enschede-Zuid en we hebben circa 2850 patiënten. Ons team bestaat uit een huisarts, drie doktersassistenten, een POH somatiek, een POH GGZ, een POH GGZ jeugd, een POH ouderenzorg, een longverpleegkundige en een praktijkmanager.
Het team is klein en hecht met korte lijnen en persoonlijke aandacht. Dit willen we ook uitstralen naar onze patiënt.

Kenmerken praktijk

Ons uitgangspunt is een bredere kijk op gezondheid van onze patiënten. We zetten hiervoor de principes van positieve gezondheid in.
Verschillende zorgstraten zijn opgezet via zorggroep THOON: CVRM, DM, COPD, Astma en ouderenzorg. We zijn NHG-geaccrediteerd en leiden met enige regelmaat doktersassistenten op. We werken met Promedico ASP.

Meer informatie en contact

Neem gerust contact met Gerdien de Roo: 06 – 1561 8482.
Reacties graag naar: gerdienderoo@gmail.com

Website huisartspraktijk De Roo

Download vacature

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja