Vacature Huisartsenpraktijk Vrenken

Huisartsenpraktijk zoekt Huisarts
Voor een goed georganiseerde solopraktijk (ca. 3000 patiënten) zijn wij op zoek naar een waarnemer/HIDHA. De praktijk is één van de vijf praktijken van Huisartsengroep de Oosterpoort, waar 11 huisartsen, een physician assistant, 10 verpleegkundigen en praktijkondersteuners-GGZ, een team van assistentes en een praktijkmanager zich dagelijks inspannen om de huisartsenzorg in volle omvang te bieden aan ca. 15.000 patiënten in en rond het centrum van Enschede.

Huisartsengroep de Oosterpoort is NHG-geaccrediteerd en werkt volgens NHG-richtlijnen. Eén van de praktijken is tevens opleidingspraktijk (VU Amsterdam). De praktijkuitoefening in dit samenwerkingsverband is zelfstandig en onder volledig behoud van ieders professionele verantwoordelijkheid.

Personeel & organisatie

De praktijk is een solopraktijk, waarin de huisarts samenwerkt met een physician assistant. Drie doktersassistentes uit het team zijn voor deze praktijk werkzaam. De praktijk wordt ondersteund door praktijkondersteuners-GGZ en door verpleegkundigen voor de chronische zorg. De praktijkmanager ondersteunt op niet-patiëntgebonden vlak.

In huisartsengroep de Oosterpoort heerst een open prettige sfeer. Er zijn korte lijntjes voor overleg met collega huisartsen. Wij mogen graag relativeren en lachen.

Wij bieden/Wij vragen

Wij Bieden:

 • Solopraktijk in huisartsengroepspraktijk, eigen AGB
 • Arbo-conforme werkplek
 • HIS: Promedico-ASP
 • Aanstelling voor 1 jaar voor 1 à 2 dagen per week
 • Salariëring volgens gebruikelijke waarneemtarief ofCAO-HIDHA. Ervaren huisartsen (min. 5 jaar ervaring kunnen honorering aanvullend bespreken
 • Subspecialisaties zijn mogelijk

Wij Vragen:

 • Een geregistreerde huisarts
 • Bereid om het vak in de volle breedte uit te oefenen
 • In staat om samen te werken in een team
 • Realistisch, betrokken met distantie waar nodig
 • Beschikbaar voor een deel van de ANW-verplichtingen

In Twente doen we het samen

De huisartsengroep is gevestigd in een ruim opgezet modern gezondheidscentrum in Enschede. In het gezondheidscentrum zijn vele eerstelijns zorgverleners gevestigd, waaronder een apotheek, een laboratorium, GGZ- diensten, fysiotherapeuten, verloskundigen en wijkzorg.
De huisartsengroep werkt met haar 5 praktijken samen met 3 solopraktijken buiten de huisartsengroep als HAGRO- Oldenzaalsestraat. In deze HAGRO vindt waarneming voor elkaar plaats bij praktijksluiting.
Voor ANW-zorg is er samenwerking met Spoedpost Huisartsen Twente.

EXTRA: Er is ruime ervaring aanwezig op het gebied van management en bestuur (eerstelijns) zorgorganisaties; een buitenkans voor een huisarts die dit onderdeel van zorg interesseert! Toekomstige associatie is bespreekbaar en mentorschap kan worden geboden.

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Meer informatie en contact

Spreekt dit profiel aan? Neem dan gerust contact op met :

R.Vrenken, huisarts Oosterstraat 2-16 7514 DZ Enschede Tel: 053-4358620

Voor meer informatie kunt u mailen naar J. Rozendom, praktijkmanager
Email: j.rozendom@gcoosterpoort.nl

Websites

huisartspraktijkvrenken.praktijkinfo.nl

huisartsengroep-oosterpoort.praktijkinfo.nl