Vacature Huisarts/HIDHA – Huisartsenpraktijk Hesselink

Huisartsenpraktijk zoekt met spoed een waarnemend huisarts of hidha.
Huisartspraktijk Hesselink in Gezondheidscentrum Fleminghof in Borne zoekt met spoed een waarnemend Huisarts of Hidha. Voorlopig 2 tot 5 dagen per week, eventueel als duo. Inclusief bereidheid tot overname van diensten via de huisartsenpost in Hengelo.

Vanaf 14 december 2020.

Een unieke kans om in het leuke dorp Borne te kunnen werken en te gaan wonen.

Personeel & organisatie

De huisarts wordt ondersteund door een goed en leuk team van assistentes, poh-s, poh-ggz jeugd, poh-ggz volwassenen en een praktijkmanager. Zij willen graag een enthousiaste collega om mee samen te werken.

Kenmerken Praktijk

De goed georganiseerde Medicom praktijk is NHG geaccrediteerd en verbonden aan de huisartsen opleiding. Alle zorgstraten en diagnostiek zijn aanwezig. De patientenpopulatie staat bekend als rustig en gemoedelijk, en prettig om voor te werken.Volop kansen voor de toekomst, als waarnemer, Hidha, duo, associatie of t.z.t. overname.

In Twente doen we het samen

Het betreft een solo-praktijk in een Hoed. In het moderne gezondheidscentrum vind je alle zorg onder één dak. Er wordt intensief samengewerkt met de “buren” Apotheek Dana en het priklab van Medlon zit direct naast de praktijk. De praktijk is verder onder meer verbonden aan de Wagro Borne en de Hagro Borne – Delden – Hengevelde.

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Meer informatie en contact

Spreekt dit profiel aan? Neem dan gerust contact op met Harry-Frans Hesselink, hesselink@ezorg.nl 06-27338848.

Of praktijkmanager Tjeerd Scholte, tjeerd@pitchcontrol.pro

www.huisartsenpraktijkfleminghof.praktijkinfo.nl