Vacature Huisartsenpraktijk de Wippenbelt

Ben jij een enthousiaste huisarts die het vak in zijn volle breedte wil uitvoeren en zich thuis voelt in een gemoedelijke dorpspraktijk, dan zijn wij op zoek naar jou!

Nabij de Sallandse Heuvelrug zijn sinds 1 januari 2020 de huisartsenpraktijken in Hellendoorn gefuseerd tot groepspraktijk de Wippenbelt. Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team wil komen versterken voor drie dagen in de week. Startdatum is in overleg.

Personeel & organisatie

Het team bestaat uit drie huisartsen (praktijkhouders Bernarda Heslinga, Marcia Doeleman en Diane Steen), twee POH-S, een POH-GGZ , een POH-jeugd en zes assistentes, waarvan één ook praktijkmanager is. Graag willen wij ons team versterken met een vierde huisarts.

Kenmerken praktijk

De Wippenbelt is een echte dorpspraktijk, centraal gelegen in het dorp Hellendoorn. We bieden laagdrempelige passende zorg, dichtbij de patient.

Patienten gaan hier ‘naar de molen’ i.p.v. ‘naar de dokter’. Dit komt door onze unieke locatie in molen ‘de Wippe’.

In Twente doen we het samen

 In de praktijk hebben wij onderling een goede samenwerking met korte lijnen. Deze samenwerking reikt ook verder dan de praktijk. Er is regelmatig overleg met de thuiszorg. Daarnaast is het contact met paramedici en andere zorgverleners laagdrempelig. Dit zorgt ervoor dat er zorg op maat geleverd kan worden, dicht bij de patiënt.

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Meer informatie en contact

Spreekt dit profiel aan? Neem dan gerust contact op met Diane Steen, 06-23642760. Mailen kan ook info@wippenbelt.nl Uiteraard ben je welkom om onze mooie molen/praktijk te komen bekijken en om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan.