Vacature Huisartsenpraktijk De Kolk

Huisartsenpraktijk De Kolk zoekt Huisarts
Wij zijn een goed georganiseerde huisartsenpraktijk en zoeken ter aanvulling van ons team een huisarts. Onze praktijk telt ruim 8000 patiënten. Wij participeren in diverse programma’s en werken samen in de zorgketen met vele disciplines. Onze deur staat open voor stagiaires van diverse opleidingen.

Wij zijn per direct op zoek naar een huisarts voor 3 dagen per week.

*Meer of minder uren in overleg mogelijk

Personeel & organisatie

Ons team telt momenteel 5 huisartsen.3 physician assistants, waarvan 2 in opleiding. 1 verpleegkundig specialist, 2 poh-ggz, 3 poh- s, 11 assistentes en 1 praktijkmanager.

Kenmerken praktijk

Wij werken met het HIS medicom.

De kwaliteit en continuïteit staat voorop in onze praktijk. Sinds 2015 zijn wij geaccrediteerd.
Omdat naast al onze ambitite en vernieuwing de (continuïteit van) zorg goed geregeld moet blijven zijn wij op zoek naar aanvulling van ons team met collega huisartsen.

In Twente doen we het samen

Onze praktijk is gevestigd in een groot gezondheidscentrum, midden in Almelo, wijk de Riet. In ons medisch centrum zijn onder anderen een apotheek, fysiotherapie, tandarts, logopedie, dietist, wijkverpleging en het SHO gevestigd.

We hebben korte lijnen met elkaar zodat we optimaal gebruik kunnen maken van elkaars kwaliteiten.

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Meer informatie en contact

Nieuwsgierig geworden naar de Kolk en zin om ons gezellige team te verstreken? neem dan contact op met Marcel Duiveman, praktijkeigenaar via 06-18470507 of m.duiveman@praktijkdekolk.nl

 

Websites