Vacature Huisartsenpraktijk in Borne

Huisarts(en) gezocht voor praktijkovername in Borne

Is het je grote wens om praktijkhouder te worden, maar ben je (nog) op zoek naar een collega waar je op termijn een maatschap mee aangaat? Vind jij een goede balans tussen werk en privé ook heel belangrijk?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden je de kans om een praktijk over te nemen waarbij je eerst de mogelijkheid
krijgt om het team en de patiëntengroep beter te leren kennen door waar te nemen.

Tevens bieden wij jou de mogelijkheid om de praktijk over te nemen met, indien wenselijk, maximale ondersteuning in praktijkbeheer en praktijkvoering, zodat je in je eigen tempo kan groeien in je rol als praktijkhouder.

Gezondheidscentrum

We bieden je een goed georganiseerde praktijk van ruim 2400 patiënten in het moderne gezondheidscentrum Fleminghof te Borne. In dit centrum bevinden zich naast drie huisartsenpraktijken andere 1elijns zorgverleners. Praktijk Hesselink is onderdeel van een kostenmaatschap samen met de praktijken Krukerink & de Wolde en Muller & Busscher.

Kenmerken praktijk

  • Stabiel patiënten bestand, aantal: 2450 , leeftijdsopbouw gemiddeld.  Groei nog mogelijk.
  • Zorgstraten: DM, COPD/astma, CVRM, osteoporose, OSAS screening en ouderenzorg;
  • HIS: Medicom;
  • Waarneming bij afwezigheid is overdag geregeld via de Wagroen voor de NAW is er aansluiting bij de SHT waar de diensten verdeeld worden op basis van het aantal ingeschreven patiënten;
  • De praktijk maakt onderdeel uit van een goed georganiseerde Hagro ‘Borne/Delden/Hengelvelde . Gezamenlijk worden FTO’s en nascholingen georganiseerd;
  • Een uitgebreid document met inzicht in de praktijkvoering en praktijkwaarde is binnenkort beschikbaar.

Thoon

Zorggroep THOON is van en voor huisartsen en houdt zich vooral bezig met het (door) ontwikkelen van Zorgketens chronische zorg en zorgvernieuwing. Ook ondersteunt THOON praktijken door gespecialiseerd zorg verlenend personeel en pratkijkmanagers te detacheren.

Personeel

Je wordt als huisarts(en) ondersteund door,  3 doktersassistentes, 2 POH somatiek, 1 POH GGZ, 1 POH jeugd en een praktijkmanager die alle niet-patiëntgebonden taken coördineert/uitvoert.

De huidige praktijk hecht veel waarde aan een goede werksfeer en gezelligheid in het team. Er is veel ruimte voor humor en relativering. Om de organisatie van de praktijk optimaal te laten zijn is er veel vertrouwen, veiligheid en verbinding binnen het team. Elke maand is er een teamoverleg met het hele team waarin iedere medewerker gestimuleerd wordt om zijn/haar steentje bij te dragen.

Wat vragen wij?

Wij zoeken één of meerdere enthousiaste, betrokken, flexibele huisarts(en) die wil(len) bijdragen aan de open en gezellige werksfeer. Goede, laagdrempelige zorg leveren met een team waarin iedereen met plezier werkt, vind jij net zo belangrijk als wij. 

Wij vragen je om de praktijk te runnen op het gebied van directe patiëntenzorg. Op het gebied van niet-patiëntgebonden taken kan je volledig ontzorgd worden, zodat je alle tijd en kans krijgt om de patiëntengroep en het team beter te leren kennen.

Nieuwsgierig geworden?

Spreekt jou dit aan? Of wil je meer informatie over deze praktijk, neem dan gerust contact op met Miranda Verleun, adviseur praktijkdienstverlening en praktijkmanager

Contactgegevens: Miranda Verleun, T 06 14632581  m.verleun@bvthoon.nl

Procedure

Reageren op deze vacature kan door je CV en motivatie te mailen naar m.verleun@bvthoon.nl

De sluitingstermijn van deze vacature is op 31 oktober 2021.
In november en december zullen de eerste kennismakingsgesprekken met de huisartsen in het gezondheidscentrum plaatsvinden,
indien jullie profielen passend zijn, zal de Hagro betrokken worden bij de vervolggesprekken.

De vermoedelijke overnamedatum van de praktijk is op zijn vroegst 1 oktober 2022.

DOWNLOAD VOLLEDIGE VACATURE.PDF