Vacature: Huisartsenpraktijk Timmer in Almelo zoekt een huisarts voor praktijkovername

Huisartsenpraktijk Timmer zoekt een enthousiaste gedreven huisarts die geïnteresseerd is in overname van de praktijk per 1 januari 2024.

Personeel en Organisatie

Ons team bestaat naast de huisartsen uit:

  • twee doktersassistentes (1.4 Fte)
  • een praktijkondersteuner Somatiek (0,42 Fte)
  • een praktijkondersteuner GGZ (0.21 Fte)
  • een praktijkondersteuner verslavingszorg (0,05 Fte)
  • een praktijkmanager (0.13 Fte)

Wekelijks houden een gedetacheerde (vanuit Carint Reggeland) POH-ouderenzorg en een wijkcoach (POH- Jeugd) spreekuur in onze praktijk.

We zijn een opleidingspraktijk voor coassistenten, praktijkondersteuners en doktersassistenten.
In ons Medisch centrum zijn naast onze praktijk ook dependances van een diëtistenpraktijk, fysiotherapiepraktijk en Podotherapie praktijk gevestigd. Apotheek Aalderink zit op 100 meter loopafstand in het wijk-winkelcentrum.

De dag waarneming wordt vormgegeven in een HAGRO met 7 huisartsenpraktijken, op 2 andere locaties die één keer per 8 weken bij elkaar komt. Tijdens deze vergaderingen wordt de onderlinge waarneming geregeld, maar wordt ook samen opgetrokken in vernieuwingen en fungeert de groep huisartsen als klankbord.
Voor de ANW-zorg is er aansluiting op de huisartsenpost (CHPA) en de praktijk is lid van de Almelose Huisartsen Coöperatie, die deel uitmaakt van de zorggroep FEA.

Kenmerken praktijk

Onze kleinschalige, gezellige, goed georganiseerde en NPA-geaccrediteerde praktijk is gevestigd in de wijk Aalderinkshoek, tussen woonzorgcentrum Hoog Schuilenburg en seniorencomplex de Boshoeve. De praktijk heeft ruim 2200 patiënten, we werken met Medicom en nemen deel aan ketenzorg DM2, COPD, Astma, CVRM, AF en Osteoporose.

De praktijk kenmerkt zich als laagdrempelig met persoonlijke zorg dichtbij huis, zowel voor de ouderen uit de naastgelegen wooncomplexen als de multiculturele bevolking uit de wijk die deels als achterstandswijk is geoormerkt. Het interieur van de praktijk is onlangs vernieuwd en er zijn voldoende ruime kamers beschikbaar voor artsen en ondersteunend personeel.

Meer informatie en contact

Vragen?

Heb je belangstelling of vragen neem gerust contact op, graag mailen naar: betsie@huisartsenpraktijktimmer.nl en j.tuken@windmolenbroek.nu.

Onze website: https://www.huisartsenpraktijktimmer.nl/

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja