Vacature: Huisartsenpraktijk ’t Veld in Overdinkel zoekt een waarnemend huisarts

Personeel & organisatie

Wat zoeken wij?
Een enthousiaste collega, die na een periode van kennismaking, openstaat voor een langdurige samenwerking in de toekomst.

Een huisarts die het huisartsen vak in de volle breedte wil beoefenen en het als een uitdaging ziet om de huidige kleinschalige en laagdrempelige zorg te continueren.
Je bent een BIG-geregistreerde huisarts en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt affiniteit met achterstandsproblematiek.

Wat bieden wij?
We zijn een goed draaiende praktijk waarin op een informele en collegiale manier wordt samengewerkt. We hebben een plezierige patiëntenpopulatie en zijn gevestigd in een bijzonder mooie omgeving.

Kenmerken

Wij zijn een niet-apotheekhoudende huisartsenpraktijk in het Twentse dorp Overdinkel. Onze dorpspraktijk kenmerkt zich door laagdrempelige zorg, dicht bij de mensen.
De patiëntenpopulatie telt bijna 2500 patiënten en het merendeel heeft een lage SES. Onze dagen verlopen over het algemeen rustig en doordat er ruimte is in de agenda kunnen onze patiënten meestal nog dezelfde dag op de praktijk terecht.

Ons huidige vaste team bestaat uit een huisarts, twee assistentes, een POH-s, een POH-ggz en een praktijkmanager. In onze praktijk heerst een informele, gemoedelijke en collegiale sfeer. Vertrouwen, veiligheid, waardering en verbinding staan bij ons voorop.

We nemen deel aan de volgende Thoon zorgstraten: DM, CVRM, COPD, Osteoporose, atriumfibrilleren en ouderenzorg.

We zijn al geruime tijd DEKRA gecertificeerd en zijn een opleidingspraktijk voor AIOS huisartsgeneeskunde, coassistenten en doktersassistentes.

Onze praktijk is, samen met de thuiszorg, fysiotherapie en tandarts, gevestigd in een gezondheidscentrum. Er is structureel overleg met andere disciplines en we hebben een uitstekende samenwerking met de thuiszorg en apotheek.

Er is een samenwerkingsovereenkomst met de andere huisartsen in Losser en Overdinkel. De ANW-diensten worden verzorgd in samenwerking met de SHT.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maike Righart (huisarts), via info@hetveld.eu of op telefoonnummer 053-5361868. Mocht je informeel met ons willen kennismaken, dan nodigen wij je van harte uit voor een kopje koffie of thee!

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja