Vacature: Huisartsenpraktijk Schipholt in Glanerbrug zoekt vaste waarnemer(s)/ HIDHA/ praktijkhouder(s)

Personeel & organisatie

Wij zoeken een vaste waarnemer (of duo)/HIDHA/ praktijkhouder(s) voor meerdere dagen per week, die wil bijdragen aan gewoon goede, persoonlijke huisartsenzorg.

Je bent welkom in onze huisartsenpraktijk in het bruisende Glanerbrug! Wij zijn een enthousiast team van 6 huisartsen, verenigd in 4 praktijken: Hagro Glanerbrug. We zijn trots en dankbaar met de overname/beheer van een bestaande huisartsenpraktijk, per 1 augustus 2023, in een nieuw gezondheidscentrum.
Onze gezamenlijke passie voor patiëntenzorg, medische innovatie en teamwork verbindt ons om de beste zorg te leveren aan onze diverse en hechte gemeenschap. Wij geloven sterk in de kracht van de samenwerking en ondersteunen elkaar met veel plezier in de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij werken wij samen op het Gezondheidsplein Glanerbrug met fysiotherapie, gemeente, GGZ, GGD, consultatiebureau, podotherapie, Unilabs bloedafname, thuiszorg, diëtetiek enz. Als jij een gewoon goede, toegewijde en proactieve huisarts (of duo) bent die zich wil aansluiten bij een jong team van ervaren praktijkhouders, die ook houden van een grap en een grol, dan is deze vacature perfect voor jou! (is onze bescheiden mening…).
We heten je welkom als nieuwe collega als je samen met ons wilt bouwen aan een succesvolle toekomst van de door ons beheerde praktijk.

Hartelijke groet,
Frank, Jetske, Annelore, Bas, Robbin en Jeroen

Kenmerken praktijk

Glanerbrug, gelegen in het prachtige oosten van Nederland, staat bekend om zijn warme en gastvrije gemeenschap. Onze patiënten komen uit diverse achtergronden en culturen, waardoor je als waarnemend huisarts een breed scala aan medische uitdagingen kunt verwachten. Dit biedt jou een unieke kans om je kennis en ervaring verder uit te breiden en te groeien als medisch professional.

De opbouw van de populatie (2300 patiënten) in de praktijk is gemiddeld in leeftijdsopbouw en wordt ondersteund door een team van professionals die gezamenlijk in dienst zijn en of ingehuurd worden met de naastgelegen huisartsenpraktijk de Brug. Het team bestaat uit 6 doktersassistentes, 1 medisch secretaresse, 2 POH-Somatiek, 1 maatschappelijk werkster ouderen en een praktijkmanager. De hagro wordt gezamenlijk ondersteund door een POH-Ouderen, POG-GGZ , POH-Jeugd en een hagromanager.
Waarneming bij afwezigheid is overdag geregeld via de collega praktijken binnen de hagro en voor de NAW is er aansluiting met de Spoedzorg Huisartsen Twente.Er zijn korte lijnen en een goede samenwerking met andere paramedici, apothekers en thuiszorg in Glanerbrug.

Wij bieden:

  • een goed georganiseerde praktijk op een mooie centrale locatie in het dorp, in een fonkelnieuw pand (2022);
  • volledig ontzorgd worden op niet-patiëntgebonden taken;
  • HIS; Promedico-ASP;
  • een goede werksfeer en een gezellig team;
  • mogelijkheid om flexibel te werken is bespreekbaar. Bijv. om kinderen eerst naar school te brengen;
  • de mogelijkheid om de praktijk op termijn over te nemen.

Meer informatie en contact

Spreekt dit profiel je aan? Neem dan gerust contact op met:

Frank van Brenk, huisarts                     fjvbrenk@gmail.com of
Annelore Sanders, huisarts                   a.sanders@glanermaten.nl of
Danielle Nijhuis, praktijkmanager      d.nijhuis@hoedeekmaat.nl  of via 06-14 20 52 77.

Download vacature

Website

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja