Vacature: Huisartsenpraktijk Rinket en McKenney in Enschede zoekt een collega huisarts/ HIDHA

Huisartsenpraktijk Rinket en McKenney zoekt per direct een waarnemer of Hidha voor 1 dag per week. Welke werkdag dit wordt, is bespreekbaar, zo ook variabele werktijden of dagindeling.

Personeel & organisatie

Huisartsenpraktijk Rinket en McKenney is een goed georganiseerde huisartsenpraktijk met ruim 2600 patiënten, waarin de huisartsen samenwerken met twee doktersassistentes, een physician assistant, praktijkondersteuners-GGZ, CVRM-, DM, long- en een ouderenzorgverpleegkundige. De praktijkmanager ondersteunt op niet-patiëntgebonden vlak.

Voor ons is persoonlijke patiëntenzorg, laagdrempelig, dichtbij onze patiënten belangrijk. Ons team is betrokken en samenwerken in een fijne sfeer waarin iedereen gewaardeerd wordt in zijn/haar rol vinden wij noodzakelijk om goede zorg te kunnen verlenen.

Kenmerken praktijk

Huisartsenpraktijk Rinket en McKenney is één van de vijf praktijken van Huisartsengroep de Oosterpoort, waar een team van huisartsen, physician assistants, verpleegkundigen, praktijkondersteuners-GGZ, assistentes en een praktijkmanager zich dagelijks inspant om de huisartsenzorg in volle omvang te bieden aan haar ca. 14.000 patiënten in en rond het centrum van Enschede.
Huisartsengroep de Oosterpoort is NHG-geaccrediteerd. Eén van de praktijken is tevens opleidingspraktijk (VU Amsterdam).
Er heerst een open prettige sfeer. Er zijn korte lijntjes voor overleg met collega huisartsen. Wij mogen graag relativeren en lachen.

De huisartsengroep is gevestigd in een modern gezondheidscentrum, waarin vele eerstelijns zorgverleners zijn gevestigd, waaronder een apotheek, een laboratorium, GGZ-diensten, fysiotherapeuten, verloskundigen en wijkzorg.

Meer informatie en contact

Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten?

Bel of mail met Janneke Rozendom, praktijkmanager, tel. 06-5777 5196
Email: j.rozendom@gcoosterpoort.nl

Huisartsenpraktijk Rinket en McKenney
Oosterstraat 2-15
7514 DZ Enschede

Kijk voor meer informatie over onze praktijk op:
Website

Download vacature

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja