Vacature: Huisartsenpraktijk Rembrandt in Haaksbergen zoekt waarnemend huisarts

Huisartsenteam zoekt een collega-huisarts die het leuk vindt om samen een waarneem-duo te vormen

Wij zijn een dynamisch huisartsenteam gevestigd in HOED De Esch. We zoeken een collega huisarts die het leuk vindt om samen een waarneem-duo te vormen. Wij werken nauw met elkaar samen en klaren het samen.

Personeel & organisatie

Mirella Nijmeijer, Mehmet Akarsubasi en Raquel Miguelez zijn met veel plezier praktijkhoudend huisarts in HOED de Esch in Haaksbergen.

Ons werkplezier halen wij uit samen goede en lokale zorg verlenen aan onze patiënten. We doen dit met een enthousiast assistententeam en diverse praktijkondersteuners op het gebied van somatiek, GGZ en verslavingszorg. Ook investeren we in ons eerstelijnszorgnetwerk (EZH). Hierdoor kennen we elkaar en elkaars expertise en kunnen elkaar laagdrempelig vinden.
We worden ondersteund en ontzorgd door een praktijk- en Hagromanager.
De praktijk wordt gerund door 2 vaste waarnemers. Wij zoeken een collega voor Joris Bruggink voor 2 tot 3 dagen per week.

Kenmerken praktijk

We organiseren de patiëntenzorg kleinschalig, dat werkt voor ons en onze patiënten prettig. Huisartsenpraktijk Rembrandt heeft ongeveer 2.200 patiënten. De praktijk heeft van oudsher een iets jongere patiëntenpopulatie dan gemiddeld in Haaksbergen.
In de HOED hebben we ongeveer 8.700 patiënten.
Haaksbergen kenmerkt zich door een wat dorps karakter met een gemoedelijke sfeer.
We kennen onze patiënten, hun gezin(situatie) goed en verlenen hierdoor nog vaak levensloopgeneeskunde.

Meer informatie en contact

We zoeken een collega per 1 april 2024. Werkdagen bij voorkeur op maandag, dinsdag en/of woensdag. Eerder starten is bespreekbaar.
Heb je interesse of vragen, dan horen we graag van je!
Dit mag per mail, maar je mag ons ook bellen of appen.

Mirella Nijmeijer: mirella.nijmeijer@hotmail.com / 06 – 18 05 39 68
Raquel Miguelez: miguelez@ziggo.nl / 06 – 13 18 21 44
Mehmet Akarsubasi: mehmet.01@live.nl / 06 – 81 46 96 82

Download vacature

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja