Vacature: Huisartsenpraktijk Heikens in Almelo zoekt een waarnemend huisarts met de mogelijkheid tot praktijkovername

Huisartspraktijk Heikens is op zoek naar een waarnemend huisarts voor 2 dagen per week met de mogelijk tot praktijkovername binnen 3 jaar in verband met pensionering.

Personeel & organisatie

We werken in een stabiel, klein maar fijn team en benaderen elkaar makkelijk voor overleg en samenwerking. Het team bestaat uit huisarts U. Heikens, 2 doktersassistenten, 2 POH-S, 1 POH GGZ en een verpleegkundig specialist/praktijkmanager. We bieden doelmatige en laagdrempelige zorg aan onze patiënten en ketenzorg in de volle breedte. We zijn een opleidingspraktijk, hebben meestal een huisarts in opleiding en er zijn mogelijkheden voor stagiaires voor verschillende functies.

Kenmerken praktijk

Huisartspraktijk Heikens is een goed georganiseerde NHG geaccrediteerde solopraktijk in gezondheidscentrum de Graven Esch, gelegen in het centrum van Almelo. De patiëntenpopulatie is gemêleerd en bestaat uit ongeveer 2350 patiënten. Er is een samenwerking met een actieve HAGRO centrum en voor avond, nacht en weekend met de Centrale huisartsenpost Almelo. De praktijk is aangesloten bij de federatie eerstelijnszorg Almelo [FEA].

Meer informatie en contact

Voor waarneming en mogelijk geleidelijke overname zoeken we een enthousiaste huisarts die de laagdrempelige zorg wil voortzetten en mee wil gaan in de ontwikkelingen van de huisartsenzorg. Mocht je daarover vragen hebben, een oriënterend gesprek of een kijkje in de praktijk willen dan kun je contact opnemen met:

  • Ulbo Heikens [praktijkhouder], tel. 0546-861780 of mail u.heikens@live.nl
  • Anita van der Aa [praktijkmanager], tel. 0546-861780 of mail info@dokterheikens.nl

Bekijk ook de vacature via deze video.

Website huisartsenpraktijk Heikens

Download vacature

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja