Vacature: Huisartsenpraktijk Doornweerd in Albergen zoekt een waarnemend huisarts of Hidha

Huisartsenpraktijk Doornweerd zoekt per 1 maart a.s.  een waarnemer of Hidha voor 2 dagen per week. Het heeft een pre als één van de werkdagen een woensdag kan zijn.

Personeel & organisatie

Ons hechte team bestaat uit praktijkhouder huisarts Miriam Doornweerd, 2 assistentes, 3 praktijkondersteuners (diabetes, hart- en vaatziekten, longziekten, ouderenzorg en GGZ) en een praktijkondersteuner jeugd. We bieden een breed pakket aan medische zorg.

Wat zoeken wij
Wij zijn op zoek naar een betrokken collega die samenwerking en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. Je hecht waarde aan laagdrempelige zorg aan onze patiënten en denkt graag mee over hoe we onze zorg kunnen optimaliseren.

Kenmerken praktijk


Wie zijn wij
Huisartsenpraktijk Doornweerd is gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Hoofdstraat in Albergen. Het is een echte dorpspraktijk. In het pand zijn nog een huisartsenpraktijk, een apotheek, een fysiotherapiepraktijk, de prikpost Unilabs en een aantal thuiszorgorganisaties aanwezig.

Je komt terecht in een praktijk met een warme en gezellige sfeer. Het team is goed op elkaar ingespeeld, werkt gestructureerd en is gewend om samen de schouders eronder te zetten. De sfeer is gemoedelijk en er zijn korte overleglijnen. We hebben een goede telefonische bereikbaarheid en kennen geen lange wachttijden. We zijn makkelijk en snel toegankelijk voor onze patiënten.

Meer informatie en contact


Interesse?
Schroom dan niet om te reageren via manager@huisarts-doornweerd.nl. Nog liever hebben we dat je de telefoon pakt en onze praktijkmanager Ruth Wissink belt, 06 – 4273 1932.  Kijk ook eens op onze site https://huisarts-doornweerd.praktijkinfo.nl.

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja