Vacature: Huisartsenpraktijk De Zandbergen in Losser zoekt overnamekandia(a)t(en)

De praktijk is vanaf 1 april 2023 overgenomen door SHT-THOON. Het doel van de overname is de optimalisatie van de praktijk om deze vervolgens weer over te dragen aan één of meerdere (jonge) enthousiaste praktijkhouder(s).

We zijn op zoek naar:

  • Overnamekandida(a)t(en): Het is ook mogelijk om te exploreren of samenwerking met een beoogde maat in de praktijk bevalt. Je bent dan ook van harte uitgenodigd om eventueel met z’n tweeën of drieën te solliciteren.

Personeel en Organisatie

Je wordt als huisarts(en) ondersteund door, 2 waarnemend huisartsen, een verpleegkundig specialist, 5 doktersassistentes, 2 POH somatiek, 1 POH GGZ en 2 praktijkmanagers die alle niet-patiëntgebonden taken coördineren/uitvoeren.

De huidige praktijk hecht veel waarde aan een goede werksfeer en gezelligheid in het team. Er is veel ruimte voor humor en relativering. Om de organisatie van de praktijk optimaal te laten zijn is er veel vertrouwen, veiligheid en verbinding binnen het team. Regelmatig is er een teamoverleg met het hele team waarin iedere medewerker gestimuleerd wordt om zijn/haar steentje bij te dragen.

Er is een goede samenwerking met en een goede bereikbaarheid van de lokale ketenpartners. De infrastructuur is kleinschalig en goed opgezet.

Kenmerken praktijk

  • De praktijk is gevestigd in Losser aan de Lutterstraat 4, Zorgplein Losser op de begane grond;
  • Losser is een landelijk dorp in Twente aan de grens met Duitsland in het mooie Dinkeldal;
  • Stabiel patiënten bestand, aantal: 3050, leeftijdsopbouw gemiddeld, met een lichte oververtegenwoordiging van de groep 50+;
  • Zorgstraten: COPD, astma, DM, CVRM, osteoporose, Plusmodule Atriumfibrilleren en ouderenzorg;
  • HIS: Medicom;
  • Waarneming bij afwezigheid is overdag geregeld door de Hagro en voor de NAW is er aansluiting bij de Spoedzorg Huisartsen Twente waar de diensten verdeeld worden op basis van het aantal ingeschreven patiënten. Het is gewenst, maar geen verplichting, dat je een aantal al ingeplande ANW diensten overneemt;
  • De praktijk maakt onderdeel uit van Hagro Losser/Overdinkel. Gezamenlijk zullen FTO’s en nascholingen worden georganiseerd.

Meer informatie en contact

Spreekt jou dit aan en ben je beschikbaar? Of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met:

Judith Oude Lansink, praktijkmanager
Contactgegevens: 06 – 1332 5538 of via e-mail: j.oudelansink@sht-thoon.nl

Website

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja