Vacature: Huisartsenpraktijk Borne – Van Buuren, Hiddink en Peeters – zoekt een waarnemend huisarts

Wij zijn op zoek naar een waarnemend huisarts die zich wil binden aan onze praktijk. In verband met het aankomend pensioneren van een van de maatschapsleden, behoort toetreding tot de maatschap medio 2024 tot de mogelijkheid.

Personeel & organisatie

Persoonlijk, deskundig, dichtbij. Dat zijn de kenmerken van Huisartsenpraktijk Van Buuren, Hiddink en Peeters die gevestigd is in het gezondheidscentrum ’t Dijkhuis in Borne. Het team bestaat uit 3 huisartsen, 2 waarnemende huisartsen, 1 PA, 7 assistentes, een praktijkmanager en 5 praktijkondersteuners (diabetes, hart- en vaatziekten, longziekten, ouderenzorg en psychische hulpverlening). Wij leveren huisartsenzorg aan ruim 6.300 patiënten in samenwerking met diverse disciplines in het gezondheidscentrum en daarbuiten.

Kenmerken praktijk

Je komt terecht in een team met een warme en betrokken sfeer. Ons team is, innovatief, goed op elkaar ingespeeld en op zoek naar een enthousiaste collega met verantwoordelijkheidsgevoel, die samenwerking en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. Een vleugje humor past bij jouw manier van werken. Je hecht waarde aan laagdrempelige zorg aan onze patiënten en denkt graag mee over hoe we onze zorg kunnen optimaliseren. Je houdt van korte overleglijnen en staat open voor nieuwe ideeën. Herken jij je in deze punten? Dan ben jij de aangewezen kandidaat.

Meer informatie en contact

Zowel zelfstandig ondernemende huisartsen als huisartsen met de voorkeur voor een loondienst verband, worden uitgenodigd om te reageren.

Solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kim van Alstede, (praktijkmanager), tel.nummer: 06-14754451 of per mail praktijkmanager@dijkhuisborne.nl.

Website

Download vacature

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja