Vacature: Huisartsenpraktijk Bleekhofstraat in Enschede zoekt een waarnemer

“Wil jij ook huisarts zijn zonder al het gedoe?”

Is het je grote wens om op termijn praktijkhouder te worden, maar nu nog liever niet? Vind jij een goede balans tussen werk en privé ook heel belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!
We bieden je de kans om te werken in een praktijk zonder dat je direct praktijkeigenaar wordt, maar wel actief mee mag denken over de ‘praktijk van de toekomst’. Wij zoeken, voor 2-3 dagen per week, een enthousiaste, betrokken, flexibele huisarts die wil bijdragen aan de open en gezellige werksfeer. Goede, laagdrempelige zorg leveren met een team waarin iedereen met plezier werkt vind jij net zo belangrijk als wij. ab)

Personeel en Organisatie

De opbouw van de populatie (2700 patiënten) in de praktijk is gemiddeld in leeftijdsopbouw en wordt ondersteund door 2 huisartsen, 1 verpleegkundig specialist ouderen, 3 doktersassistentes, 2 POH-Somatiek, 1 POH-Ouderen, 2 POG-GGZ, 1 POH-Jeugd en er is een praktijkmanager vanuit THOON die het gehele praktijkbeheer op zich neemt. Dat wil zeggen alle niet-patiëntgebonden taken.

Waarneming bij afwezigheid is overdag geregeld via de huisartsen uit de Hagro door middel van een telefooncarrousel en voor de NAW is er aansluiting met de Spoedzorg Huisartsen Twente.
Er is een goede samenwerking met andere paramedici, apothekers en thuiszorg. Als praktijk willen wij goede, laagdrempelige zorg leveren met een team waarin iedereen met plezier werkt.

Wij bieden:

  • een goed georganiseerde praktijk op een mooie locatie aan de ZorgBoulevard met diverse zorgdisciplines in hetzelfde pand;
  • volledig ontzorgd worden op niet-patiëntgebonden taken;
  • HIS; Promedica-ASP;
  • een goede werksfeer en een gezellig team.

Wij vragen:

  • Een vaste waarnemer voor 2-3 dagen per week, die wil bijdragen aan de open en goede werksfeer én mee wil denken over de praktijk van de toekomst;
  • jouw bereidheid de praktijk te runnen op het gebied van directe patiëntenzorg.

Kenmerken praktijk

De praktijk is gevestigd aan de ZorgBoulevard Lippink’s Hof.
De ZorgBoulevard verbindt de zorgcentra Cromhoff en Lippink’s Hof aan de Bleekhofstraat in Enschede. Aan weerszijden van de ‘Boulevard’ bevinden zich naast de huisartsenpraktijk een apotheek, tandarts, podotherapeut, fysiotherapeut, verloskundigen, ergotherapeut, diëtiste, pedicure, thuiszorgorganisatie Livio, een prikpost van Medlon en een consultatiebureau.
Er is gratis parkeergelegenheid voor het centrum en een bushalte is aan de overkant van de straat.

Meer informatie en contact

Spreekt dit je profiel aan? Neem dan gerust contact op door te bellen met Miranda Verleun, praktijkmanager T: 06-14632581 of te mailen naar m.verleun@sht-thoon.nl.

Website

Wil je een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe vacatures en nieuws plaatsen? Klik op ja om je in te schrijven Nee Ja