Vacature Huisarts Thoon – 1

“Wil jij ook huisarts zijn zonder al het gedoe”?

Is het je grote wens om op termijn praktijkhouder te worden maar nu nog liever niet? Vind je een goede balans tussen werk en privé ook belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We bieden je de kans om te werken in een praktijk zonder dat je direct praktijkeigenaar wordt, maar wel de tijd hebt om het team en de patiëntengroep beter te leren kennen. Tevens kun je op deze manier onderzoeken met welke collega je op termijn deze patiëntengroep op naam wilt hebben staan.

Vanaf 1 januari 2022 draagt huisarts A.Q. Tuijnenburg haar praktijk over aan zorggroep THOON.

Personeel & organisatie

De opbouw van de populatie (2750 patiënten) in de praktijk is gemiddeld in leeftijdsopbouw en wordt ondersteund door een hidha, 2 waarnemend huisartsen, een verpleegkundig specialist ouderen, 3 doktersassistentes, 2 POH somatiek, 2 POH GGZ, 1 POH Jeugd en vanuit THOON is er optimale ondersteuning in praktijkbeheer.

Waarneming bij afwezigheid is geregeld door aansluiting bij Spoedzorg Huisartsen Twente en aansluiting bij Dagwaarneming Enschede.
Deze praktijk maakt onderdeel uit van een goed georganiseerde HAGRO.

Als praktijk willen wij goede, laagdrempelige zorg leveren met een team waarin iedereen met plezier werkt. Vertrouwen, veiligheid en verbinding staan bij ons voorop.

Kenmerken Praktijk

Wij bieden:
• Een goed georganiseerde praktijk op een mooie locatie
• Volledig ontzorgd worden op niet-patiëntgebonden taken
• Een goede werksfeer en een gezellig team.
• De mogelijkheid om te onderzoeken met welke collega je op termijn langdurig wilt samenwerken.

• De kans om te werken in een praktijk met de mogelijkheid de praktijk over te nemen.

Wij vragen:
• Eén of meerdere enthousiaste, betrokken en flexibele huisarts(en);
• Jouw bereidheid de praktijk te runnen op het gebied van patiëntenzorg

In Twente doen we het samen

De praktijk is gevestigd aan de ZorgBoulevard Lippink’s Hof in Enschede waar naast de praktijk ook diverse andere zorgorganisaties gehuisvest zijn. De praktijk maakt onderdeel uit van een goed georganiseerde HAGRO Huisartsengroep-één (10 praktijken). De kernwaarde van deze HAGRO is om elkaar te ondersteunen bij de uitoefening van het vak. Samenwerking met andere paramedici, apothekers en thuiszorg is goed geregeld. De praktijk wordt vanaf 1 januari 2022 door THOON overgenomen, een zorggroep die faciliterend is en zich vooral bezighoudt met het (door)ontwikkelen van zorgketens chronische zorg, zorgvernieuwing, praktijkbeheer en -huisvesting.

Download hier de vacature

Meer informatie en contact

Spreekt dit je profiel aan? Neem dan gerust contact op door te mailen naar Miranda Verleun m.verleun@bvthoon.nl en Wiyanti Nieuweweme w.nieuweweme@bvthoon.nl

Websites

Meer informatie over onze zorg en samenwerking is te vinden op onze websites:

Huisartsenpraktijk Tuijnenburg