Vacature: waarnemend huisarts of basisarts Huisartsenpraktijk Boermans

Wij zijn een gedreven, innovatieve en dynamische solo huisartsenpraktijk en zoeken ter aanvulling van ons team per direct een enthousiaste gemotiveerde huisarts of basisarts. Bij voorkeur minimaal 2 tot maximaal 5 dagen per week, overleg is mogelijk.

Personeel & Organisatie

Onze praktijk telt momenteel 4.900 patiënten. We zijn aangesloten bij diverse ketenzorgprogramma’s en werken samen met meerdere disciplines binnen de praktijk. Een groot pluspunt is onze korte lijnen met zorgaanbieders in het dorp en omgeving. Het team is hecht en betrokken.

De praktijk staat voor persoonlijke, laagdrempelige en continue zorg. De praktijk is 52 weken per jaar, 5 dagen per week geopend. Sociale en oncologie zorg zijn van belang en we proberen zo betrokken mogelijk naast de patiënt te staan in en rondom hun ziekteproces.

Dagje meekijken in de praktijk? Altijd welkom!

Kenmerken praktijk

We zoeken een collega die zich bij voorkeur voor een langere tijd kan en wil binden aan onze huisartsenpraktijk. Dit omdat teamverband voor ons belangrijk is.

  • De praktijk is sinds 2013 NHG geaccrediteerd.
  • Opleidingspraktijk
  • Wij leveren zo breed mogelijk zorg aan ongeveer 4.900 patiënten in onze praktijk.
  • 52 weken per jaar, 5 dagen per week geopend!
  • Praktijklocatie in Losser en in Overdinkel. Zie onze website, praktijkboermans.nl

Enthousiast geworden?

Graag ontvangen wij uw CV en motivatie brief per mail via: info@praktijkboermans.nl.
Ook mag u te allen tijde telefonisch contact opnemen, of een dag meelopen in de praktijk. Hiervoor kan u contact opnemen met Joyce Olde Hanter, praktijkmanager 06 53 760 739.

 

Website praktijk

 

 

Download de volledige vacature in PDF